aga -

Jul. 23rd, 2003

09:09 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(8 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]aga
Date:July 23rd, 2003 - 02:12 pm
(Link)
Taatad nepaies ne 5 gadi...
Bezgaliigais staasts arii ir pavisam labs, tikai stipri vairaak redzeets, nav peec vinja taadas neapmierinaatas slaapes. Un graamatu arii izlasiiju. Radaas iespaids, ka filma ir prieksh beerniem, bet graamata - pieaugushajiem.
Un veel gribas Mio, manu Mio un Veco Hotaabichu :) Un veel bija tik daudz visa kaa laba, tikai mana vecaa galva neljaujas atcereeties. Kas Tev veel bija tajaa sarakstaa?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kas
Date:July 23rd, 2003 - 02:43 pm
(Link)
Taadi klaisiskie klasiska beerna hiiti. Tas man liekas ka bija viss. :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]kas
Date:July 23rd, 2003 - 02:50 pm
(Link)
Par to Never ending stroy graamatu tev piekriitu, arii izlasiiju latviski un filma tieshaam ir vairaak beerniem, bet kaada dalla ideju ir saglabaatas arii filmaa, man praataa ir palikusi, aptuveni shaada: "izejot cauri shiem vaartiem, cilveeks ierauga savu iisto sevi, tie kuri domaa ka ir varonni saskatiis sevii glleevumu, tie kuri domaa ka ir bezbailiigi saskatiis sevii to no kaa baigaas...". :) Maaca par sevi un dziivi :) No kaa nu katrs maacaas :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 23rd, 2003 - 03:01 pm
(Link)
Smuki. Es atceros tikai tos spiidiigos, tumshi bruunos vaakus ar chuusku, kura ierijusi savu asti, un lasiishanas sajuutu, ka piedalos pasakaa, kura vareetu buut arii mana dziive.
(Reply to this) (Parent)