aga -

Jul. 23rd, 2003

09:09 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Diena sākas ar slapjuma izraisītu, nekontrolējamu matu pašdarbību un līdz ceļiem slapām biksām. Un kaut kas no Deivida Bovija ausīs lika pēc rabarberu uzpūteņa garšojošai bērnu dienu nostaļģijai lieliem viļņiem skaloties pa kreisi zem septītās ribas. Bovijs, jo Labirints. Biju viena no tūkstošiem mazo meitenīšu, kuru sirsniņas tricināja sudrabotais rūķu karalis. Kad kādus gadus pēc tās filmas redzēju interviju ar Boviju, biju drausmīgā šokā par to, cik viņš īstenībā ir vecs un briesmīgs :) Tā man likās. Pirmā ilūziju sadursme ar realitāti :P
Šito filmu vēl kaut kur rāda? Varbūt izdodas noķert.

(8 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]archa
Date:July 23rd, 2003 - 09:45 am
(Link)
pavisam nesen atkartoti noskatiijos sho fiminju. Nez agraak ( VVZ pirms cik gadiem) taa likaas mistiska un baisa. Ka goblini sagroziija bultas, un man bija bail, ka pats reiz iekljuushu tada labirintaa.
Tagad noskatoties sho filminju nekaa taada neizjutu. Nu bet Bovijs still rulez ;)! Vecs jau gan! ;)

Filminju dabuuju dc++ Alfa hubaa no illumine's, bet droshi vien taa ir veel kaadam.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 23rd, 2003 - 10:57 am
(Link)
Goblini vēl aizvien ik pa brīdim mēdz sagrozīt bultas.
"dc++ Alfa hubaa" - šito daļu Tu man tik pat labi varēji uzrakstīt arī japāniski :P
Vēl ir cerība, ka rādīs pa TV kādā bērnu programmā (tagad vispār ir kaut kas līdzīgs Pasakai, pasaciņai?), bet arī tad vēl ir jāatrod kāds, kam tā kaste ir...
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]kas
Date:July 23rd, 2003 - 01:40 pm
(Link)
Tu preciizi pateici: Tava sajuusma par goblinu karali un tava vilshanaas par deividu boviju ir sheerota ar tuukstoshiem citu meiteniishu un arii puisiishu, patiesiibaa :))
Bet filma ir laba, taa bija mana wishlistaa jau kopjsh laika gala un vispaar man pieder taas filmas dvd, bet sheit vinna nav.
Otra filma manaa wishlistaa bija never ending story ar smuko balto puukki un sapni ka vareetu uz vinna lidot :) - arii taa man ir uz dvd...
Abas ir feinas filmas un nopeerkamas no amazones :) Tas visticamaak ir droshaakais veids kaa to skatiities - no diska,pashai uz sava televiizora. kaadu dienu. ar sapnni par sho filmu iegaadi es arii dziivoju kaadus gadus 5iecus, taisiiju sarakstus... :))) !
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 23rd, 2003 - 02:12 pm
(Link)
Taatad nepaies ne 5 gadi...
Bezgaliigais staasts arii ir pavisam labs, tikai stipri vairaak redzeets, nav peec vinja taadas neapmierinaatas slaapes. Un graamatu arii izlasiiju. Radaas iespaids, ka filma ir prieksh beerniem, bet graamata - pieaugushajiem.
Un veel gribas Mio, manu Mio un Veco Hotaabichu :) Un veel bija tik daudz visa kaa laba, tikai mana vecaa galva neljaujas atcereeties. Kas Tev veel bija tajaa sarakstaa?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kas
Date:July 23rd, 2003 - 02:43 pm
(Link)
Taadi klaisiskie klasiska beerna hiiti. Tas man liekas ka bija viss. :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]kas
Date:July 23rd, 2003 - 02:50 pm
(Link)
Par to Never ending stroy graamatu tev piekriitu, arii izlasiiju latviski un filma tieshaam ir vairaak beerniem, bet kaada dalla ideju ir saglabaatas arii filmaa, man praataa ir palikusi, aptuveni shaada: "izejot cauri shiem vaartiem, cilveeks ierauga savu iisto sevi, tie kuri domaa ka ir varonni saskatiis sevii glleevumu, tie kuri domaa ka ir bezbailiigi saskatiis sevii to no kaa baigaas...". :) Maaca par sevi un dziivi :) No kaa nu katrs maacaas :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 23rd, 2003 - 03:01 pm
(Link)
Smuki. Es atceros tikai tos spiidiigos, tumshi bruunos vaakus ar chuusku, kura ierijusi savu asti, un lasiishanas sajuutu, ka piedalos pasakaa, kura vareetu buut arii mana dziive.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]archa
Date:July 24th, 2003 - 10:34 am
(Link)
Hehz -runaajot par beernu hiitiem - man pirms paris nedeeljam uznaca beernu hiitu maanija - gandriiz visas klasisikaas un modernas Disneja filminjas noskatiijos. Saakot ar Jungle Book un beidzot ar Alddin. Taa labestiiba, ko izstaro shadas filminjas, taa dod speeku. Bagaatina un baro dveeseli.
(Reply to this)