Posted on 2009.01.15 at 15:33

Nezinu vai par manu gariigo pieaugshanu liecina tas, ka Vogue tualetee ir nomainiijushi matereaali veestures eksaamenam.

Esmu atnaakusi pus h pa aatru uz PIC'u un tgd novilcinu laiku izmantojot vinu sabiedrisko interneta pieejas punktu.

Domaju diez mans izgriezums dzemperiti ir pielaujams domes sedes? :D

Diezgan interesanti ir sheit vestibilos izstaditie Gintermuizhas psihiatriskas klinikas pacientu zimejumi. Dazhi patieshaam ir loti labi, dazhi ir sirreaali. Kopumaa man patiik. Juutos sagurusi, negribas buut launaajai maasai, bet braala draugi mani kaitina ar savu blaustiishanos un trauku nenovaakshanu. waaa. Praataa ieshaavvaas doma pa to, ka es vareetu atpuutinaat savus nervus psihenee. Laikam praataa esmu to paarak idealizeejusi.

Vareetu buut taada kliinika izlutinaatiem, nogurushiem jaunieshiem.

Kgan peec mana hiinakts sapnja spriezhot taalu no shizofreenijas man nav. Pati interesantaakaa taa dala bija, kad es beegot no nindzjaam pasleepos izstabaa uz kuras sienaam tika projeceetas diivainas lietas. Uz vienas no taam - citplaneetiesha seja, kura runaja ar mani.

Juutos lotiloti diivaini.

+pieteicos veestures un politikas olimpiaadeem.


Comments:


jul
[info]jul at 2009-01-17 14:42 (||||)
man bija sapnis, ka Baiba no mūsu klases ir ļauna, viņa Vitas Krūmiņas [krievu val. skolotājas] meitu nogalināja un visi viņu ienīst un aizdzen no Latvijas. :D un tad tur ne pa tēmu vēl bija Čaiņiks, un mani vecāki un Ilze un es biju kkur pie kaut kādiem radiem, visu laiku dzēru un man bija kkas līdz un viņi domāja, ka es esmu ar viņu precējusies. njām.
Previous Entry  Next Entry