Posted on 2011.01.11 at 15:37
Šorīt atnāca atpakaļ vēstule, kuru vakar mēģināju aizsūtīt - škrobe, marka par nevērtīgu, tagad būs jāpārpako viss no jauna, bet man bija tik skaista dzeltena aploksne un marka ar pingvīniņiem (: Cerams, ka viņiem pastā vēl tādas būs.

Šodien sazvanīju Nīderlandi/Brunsumu, viņi man atsūtīs visu, kas vajadzīgs, lai pieteiktos praksei un tad sāksies sūtīšana. (:
Esmu lielā mērā dabūjusi/uztaisījusi visu, kas vajadzīgs. Man ir CV gan angliski, gan LV, man top rekomendācijas vēstules, man top sekmju izraksts angliski un drīz saņemšu atbildi par to, cik ātri uztaisīsies apstiprinājums no augstskolas par prakses nepieciešamību angliski. Vēl jāuzraksta laba motivācijas vēstule. Pieteicos NATO simulācijas spēlei Ļubļanā, tā kā jau tur man būs kaut kas vērtīgs ko darīt. (:
wīīīīi.

Skaitu dienas līdz 9.martam, vēl neesmu izlēmusi vai pārlikt vai nepārlikt biļetes uz ātrākiem datumiem, laikam, ka tomēr nepārlikšu, jo negribu jau sākumā būt tik ilgi prom no universitātes.

Domāju par kursa darbu, skatos BBC. Protams, ka Francijas vēstniecībā pamatnoteikums ir zināt franču valodu (haha), nesaprotu, kāpēc vispār zvanīju.
Bet nu jā, tā, kaut kā viss rādās daudz cerīgāk.

Previous Entry  Next Entry