Labo lietu ieraksts.

Posted on 2010.04.27 at 16:01
Ņemot vērā to, ka viena ieraksta veikšanas procesā mans garstāvoklis bieži vien variē no slikta līdz labam un otrādi, tad es centīšos viņus atdalīt, piemēram, vienā rakstot tikai labās lietas&otrajā sliktās. (hihihi).

Būtībā labais manā dzīvē šobrīd, cik ironiski, bet arī grozās ap manu iepriekš aprakstīto darbu.
Smieklīgi, ka vēl nesākusi tā pa īstam strādāt es jau domāju kā es varētu tērēt savu algu.
Pirmkārt jau man jāatrod istabiņa vai dzīvoklis vasarai. Vēl neesmu runājusi ar saviem draugiem, bet mērķēju uz istabu Merķeļa ielā, jo izbraukāt no Iļģuciema ir nogurdinoši.
Ar Džūliju kaļam plānus par vakara simpozijiem manā darba vietā. Nenoliedzami, ka daudz labāk strādāt Mežaparkā, nevis trokšņainā pilsētas centrā -> ja iet runa par vasaras darbu, jo Londonā toreiz jau nobesījāmies ar pilsētu, kad laiks ir tik labs, ka gribās vairāk dabas.



izdomājām ar T braukt kaut kad vasaras beigās kādā ceļojumā. Man jau vairāk vilka uz Sanktpēterburgu -> Eihmaņa baletu/Ermitāžu/kādu smieklīgu bāriņu.
Viņam velk uz Norvēgiju -> pie dabas. Vispār jau man ir vienalga kur, ka tikai divatā. Jējējē, nolēmām ieviest cheesy tekstu kladīti, citādi ārā nāk tādas frāzes, ka taisni vai pabrīnīties var.



Previous Entry  Next Entry