***********

Posted on 2010.02.28 at 19:29
Tikko mammas priekšā nosaucu Žirinovski par pīzduģīmi, tā riktīgi, no visas sirds, un pēc tam pati aprāvos saprotot to kādus vārdus es lietoju savā leksikā.
Smaržoju pēc vannas. Pēdējo mēnešu laikā es vairs nevaru ieiet dušā, bet tikai vannā. Citreiz mēģinu saukt pati sevi pie veselā saprāta par ūdens šķērdēšanu un ieeju tajā dušā, bet nekas nekas nekas nelīdzinās manai burbuļvannai.  Pa TV pēdējā laikā rāda arvien nejēdzīgākus raidījumus, diez viņi ir tik aizņemti ar digitālās televīzijas ieviešanu, ka aizmirst par raidījumu saturisko kvalitāti?


Žoržiņas nagu asināmajā kokā karājās pakārts pikačū - skumji ņemot vērā to kā 4.klasē tētis stundu staigāja pa Slovēnijas kūrortpilsētu mēģinot atrast manis pasūtīto pikačū mantiņu. Un mans brālis savos 15 tagad skatās pokemonus, saprotu, ka viņam tas ir tāpat kā man klausīties the kelly family, kuru posmu es tā kārtīgi neizdzīvoju, jo tīri fiziski biju pārāk jauna.

Tas sporta raidījums pa ltv7 tiešām ir viens liels wtf. Piezvana skatītājs un ar tipiski latvisko domāšanu un pajautā brāļiem Dukuriem vai viņiem nešķiet, ka tie ir dabūjuši pašu sliktāko iespējamo vietu (2.vietu), jo tā redz nav pirmā. Hmm, nu kā to ņem, ja neskaita pārējo ento valstu pārstāvjus, kas palika aiz viņiem, tad nē, tā laikam tomēr nav sliktākā iespējamā vieta.

Labi, es brīnos par sevi, laikam sen nebiju skatījusies TV, ka tādas lietas mani tik pēkšņi nokaitināja.
Lelde, get a life!


Previous Entry  Next Entry