|
[Apr. 17th, 2017|10:52 am] |
Kārtējo reizi ganījos pa Kā barot savu suni ne ar sauso barību, atradu, ka pasaulē (hehe) nācis modē pašiem ēst subproduktus. Ka smalkākie restorāni piedāvā bodībilderiem zivju un ne tikai acis un tādā garā. Mūsu mazā čika jau tagad ēd vairāk un labāk kā mēs (dārgāk), tagad varu teikt, ka ēd pēc pēdējā modes kliedziena.
Dažreiz ienāk prātā, ka laba mazā biznesa ideja- visādi veselīgi suņu kārumi. Ar pamatbarību būtu sarežģīti, daudz visādu ilgtermiņa iespaidu, kamēr "končām" jābūt garšīgām un, vēlams, nekaitīgām. Interneti pilni ar receptēm, kuru sastāvu izlasot, pensionāri un izdzīvotāji par minimālo algu apraudas un iedomājas par dakšām un ugunsgrēkiem. Atlikušie iedomājas, ka šitā mēs ar savu ēdienu nečakarējamies, ies te vēl ar suni ņemties. |
|
|
Comments: |
| From: | bauda |
Date: | April 17th, 2017 - 01:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Jums ir jauns suns?
| From: | zazis |
Date: | April 17th, 2017 - 02:00 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mhm. nosacīti jauns 4gadi.
Mhm, bulterjeram vajadzēja jaunas mājas. | |