- Kāda mārutka pēc/dēļ?
- 18.3.18 19:24
- špikoju no kisswithafist
Un ieviešu rubriku "Kāda mārutka pēc/dēļ?"
Kāda mārutka pēc sulas ir palikušas tik dārgas?
šobrīd augļu/sulas cenas attiecība ir tāda, ka ja es vēlos apelsīnu sulu. Es Super neto nopirkšu lētos apelsīnus, vajag 3 gab glāzei sulas, izspiedīšu sulā un izdzeršu. 12 apelsīni maksā 1.80 (nesen pirku) tātad sanāk teju litrs sulas. ņemot vērā ka paku sula nav 100% sula, tad šķiet es esmu ieguvējs
Ar greipfrūtu sulu līdzīgs stāsts.
Par ābolu sulu vispār nevajadzētu būt runai. katrs pakustinot smadzeni un kontaktus, var atrast iespējas, ieguldot savu darbu, pie procesa, saspiest sulu visai sezonai, pie kāda. - 3 rakstair doma
- 18.3.18 19:46
-
heh. man gan labāk garšo paku ābolu sula, jo dzidrināta. bet nu tā kā to dzeru ekstra reti, tad var jau.
- Atbildēt
- 18.3.18 19:50
-
salīdzinoši dzidru sulu var dabūt arī mājas spiežot, vajag tikai dažus nosacījumus ievērot
- Atbildēt
- 18.3.18 19:51
-
nav ekipējuma, vēlēšanās to pasākt, vai vietas, kur uzglabāt, so meh, whatever
- Atbildēt