LG

« previous entry | next entry »
Apr. 5th, 2004 | 05:53 pm

Mēģināju šon iekš Neostore iepirkt veljasmašīnu un velo... Uzreiz tāda piķa man nav, tamdēļ ņemu uz līzinga. Vobšem turienes čomi saka, ka veļasmašīna jāņem HanzaLīzingā, bet velosipēds Lateko - tā esot izdevīgāk. Nu neko - lai jau - man takš vienalga. Paiet kāds brītiņš - zvana. HanzaLīzings atsakot man kredītu, jo esmu Creditreform datubāzē. Zinu, ka man bija reiz neliela saķeršanās ar jamiem pirms pāris gadiem, bet nu viss tika samaksāts. Zvanu un skaidrojos, kas pa kedām, ka es tur vēl mētājos. Nu redz - man esot bijis aizkavēts maksājums, bet nu viss ir O.K. - piezīmēs redzams, ka esmu visu nokārtojis. Zvanu atkal uz HanzaLīzingu - lai pastās tās debīlās piezīmes - a šie - redz nevarot redzēt - redz tikai, ka es tur figurēju i sjo... NU bet vobšem ir iespēja dabūt no CreditReform izziņu, ka pret manīm pretenziju NAV un tad aizdevumu iedošot. Nu neko - zvanu atkal CreditReform - izziņu dabūt var, bet tikai uz 16-o aprīli. :( Baigi negribas gaidīt.
Sarunāju ar džekiem, ka viss kredīts man iet no Lateko.
Kārtojot Lateko kredītu šie tur paspēja man pus firmu apzvanīt, lai noskaidrotu, ka es te patiešām strādāju ((:
Kredīts nokārtots - piegāde sarunāta - viss tjipa bumbās...
Pienāk vakarpuse - nejauši pavazājos pa citiem saitiem un intereses pēc apskatu JauIegādāto veļeni citur. Sirdklapes 4un ne ieķēru, kad ieraudzīju, ka solītās A elektropatēriņa klases vietā ir B, bet mazgāšanas A vietā ir D!!! psc...
Nu neko - jāzvana un jāskaidrojas. Biku parunājos - sola atzvanīt, kad noskaidros situāciju. Atzvans ienāca gandrīz momentā - man taisnība... Jamiem bukletā rakstīts A, LG mājaslapā D, bet uz kastes C mazgāšanas klases ((:
Beigu beigās tiku pie citas veļenes, kuru gan, laikam man piegādās tikai rīt... un 12Ls dārgāk... :)
A ritenis - Kaut kāda Rokmašīna pa 150Ls... gan jau būs o.K.

Biku pa visu darbiem darbā mani patiranizēja, bet visvairāk mani priecēja visumā pozitīvā attieksme gan no Neostore, gan HanzaLīzings, gan CreditReform puses. [diemžēl ar Lateko nedabūju parunāties :) ]Vismaz neviens neteica, ka esmu stulbs ((:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

phoenix

(no subject)

from: [info]phoenix
date: Apr. 5th, 2004 - 06:45 pm
Link

shitaa nonjemties.
manupraat tev tagad dereetu laba atpuuta, labs seks un kaads cigaars/glaaze viskija.

Reply | Thread


Divas Puses

(no subject)

from: [info]a_side_b
date: Apr. 5th, 2004 - 09:43 pm
Link

uuuhuu ((:

Reply | Parent