Dreaming

« previous entry | next entry »
Sep. 2nd, 2004 | 10:17 am
mood: working

Ehhh, kaadu sapni redzeeju... psc. Deelj taadiem sapnjiem ir veerts iet guleet (:
Karo4 saakas viss ar to, ka ar labu draugu ejam kost. Kkur Salduu, pie Struukjiisha, kur 4-s kvadraatmetros kkaadaa buudinjaa mitinaas viens dzheks. Buudinjaa praktikski visas jaunaakaas tehnologjijas sakrautas kaudzee. Nolikta mazinja gultinja ij viss. Knapi vieta, kur nostaaties starp to visu. Nu i karo4 dzeram.
Peekshnji pilniigaa bezsakaraa jau ir naakamais riits. Jaadodas uz jauno darbu. Buushu beernudaarza direktors (gYh). Pirmais, ko daru piebraucos pie b/d ar vaagji(nez, no kurienes man taads) mekleeju vecaa direktora vietu, lai noparkotos tieshi tur pat. Viss, ko atceros - pilniigi vecs, bedrains asfalts visapkaart b/d. Nu ij saakas jaunaa darbadiena. Jaaizshkjiro ienaakoshie suutiijumi. Visaadas tur veestules, bandroles u.t.m.l. Pirmajaa, ljoti biezajaa veestulee ir iekshaa veel triis veestules. Visaas kkaadas beernu bildiites un baigi teksti no ticiigajaam maaminjaam. Vobshem nekaa interesanta. A, bet otrajaa - man (prikinjte pirmajaa darba dienaa), tieshi man adreseets suutiijms. Ar vaardu un uzvaardu virsuu. Iekshaa tjipa graamatinja. Kaa fotoalbuums, bet landskeipaa un iekshaa manas bildes un melna fona. Nuu, bildes ne tikai manas - kopaa ar kaadu meiteni, kas tjipa kaadu laiku iisu briidi bijusi mana meitene, bet peec tam pazudusi. Visiem biuzhiem klaat kkaadi mistiski, bet miilji komentaari. Tjip liek aizdomaaties. Neatceros gan nevienu taa iisti, par cik arii bildes in da real taadas neeksistee - nespeeju komenteet.
Nuu ii paiet kaads laicinjshm, izeju laukaa unko domaajis - satieku sho pashu meiteenu. Satikshanaas saviljnjojums u.t.t, visaadi saldie teksti, buchas. Dodamies nelielaa pastaigaa. Nez no kurienes paraadaas jamaas teevs. Tjip baigi liidziigs Kirovam Lipmanam. Tikai skaitaas jamaa partneris, draugs. tas taa - sapnii viss... Izraadaas, ka meiteens ahuuna biezaa semeikaa dziivojas. Kk bazareejam ar senciiti un meitu.
Saruna ievirzaas sliedees, ka jaalido uz kkaadu mistisku X-treme parku, par kuru visi ir mezhoniigaa sajuusmaa. Paceljshanaas, kaa izraadaas plaanojas no esplanaades ((:. Kaadaa veidaa - nav nejausmas. Vietas tjip pietiekot, lai ar privaato lidmashiiniiti paceltos un nolaistos.
Lidot taa arii nekur nelidojaam, bet atpakaljceljaa uz atkal kkaadu karteejo mistisko buudinju, kur akal bija paredzeets dzert, gaaju cieshi apkjeris meiteni. ((: baigaas izjuutas... AAssh, kaa iisteniibaa.
Beigas bij taadad, ka naakamaa riitaa nokaveeju uz darbu b/d un man bija pofig viss... Pilniigi pie pakaljas. Tjipa guljshnjaaju un nevareeju piecelties.
Pamodos pilniigi pacilaataa garastaavoklii ((: pilniigi apmierinaats... Un ar jaunu dvesmu gatavs mesties iekshaa darbaa...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

dreamcatcher

(no subject)

from: [info]silviz
date: Sep. 2nd, 2004 - 05:38 pm
Link

blje lol >:D

Reply


snaipa outofmind

(no subject)

from: [info]sn1per
date: Sep. 3rd, 2004 - 03:23 pm
Link

sviit :P

Reply


keedza

(no subject)

from: [info]keedza
date: Oct. 10th, 2006 - 06:20 pm
Link

labs!! :DD

Reply