Black · and · Blue.


Pētījums+es

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Palsījos, ka sievietes izvēlas vīriešus pēc viņu testosterona līmeņa asinīs un mīlestību pēc bērniem.. Tātad, ja sieviete vēlas kaislīgas, bet īslaicīgas attiecības, tad viņa automātiski jūt un izvēlas to, kuram ir ļoti augsts testosterona līmenis, jo viņi vnk izstaro vīrišķību un pievilkšanos, bet, ja sieviete vēlas nodibināt ģimeni, tad momentā izvēlas vīrieti, kurš ļoti mīl bērnus, kad ir kā garants mierīgai un laimīgai ligzdiņas vīšanai..
Tad nu iznāk, ka pati neapzinoties esmu izvēlējusies vīrieti ģemenes veidošanai, jo manējais ir kā traks pēc bērniem un vispār pilnībā atbilst ideāla ģimenes cilvēka statusam, bet ko darīt, ja man vienlaicīgi gribās arī to ar paaugstināto testosterona līmeni??? Ja ilgojos pēc abiem? Īstenībā, mana vīrieša "izvēle" notika neatkarīgi no manis, vnk apstākļi tā sakrita, ka to ar tiem hormoniem nevarēja dabūt, bet tēvišķais bija turpat rokas stiepiena attālumā.. Toties, kad sāku satikties ar tēvišķo, tad vīrišķais pēkšņi atgriezās, bet es negribēju būt maita, pietam, biju diezgan aizvainota un nocietinājusies pret vīrišķo, lai neko neuzsāktu- un pareizi darīju! Secinājums tikai tāds, ka kārtējo reizi nākas saprast, ka ir labi tā, kā ir..
Bet pēc šāda secinājuma ir jaut.- KAS PIE VELNA AR MANI NOTIEK!!!!!!!!!!!!!!!!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 7. Jūnijs 2006, 13:03, [info]etalonfunkcija commented:
Tavas un Tava attieciibas (situaacija) izklausaas liidziigas kaa manas un mana.
Reizeem domaaju - traks var palikt! - ne jau shaadas es izteelojos savas ideaalaas attieciibas. (Nu, man par sevi ir skaidrs - vajag ilgstoshas un forshas citaadi nav jeegas kjeepaaties.)

Un kaadas ir ideaalaas? Apkopojot iedomaato ideaalo attieciibu aspektus naakas konstateet, ka realitaatee es taadas ilgi neiztureetu.
Piemeeram, es gribeetu lai kaadaa jaukaa ziemas riitaa mans viirietis spariigi izlektu no gultas un spiidoshaam aciim ierosinaatu braukt sleepot. Tad es vareetu valstiities zem siltaas segas un njerksteet, ka nekur negribas braukt, ka man nav sleepju. Uz to vinjsh atbildeetu - es jau 3 meeneshus iekraaju no algas, sleepes iziireesim/nopirksim. Tad arii es izlektu no gultas, uzvilktu briinishkjiigu sleeposhanas ieteerpu un mees laimiigi brauktu sportot.
Ideaals viirietis, ko neteiksi.

Tomeer pie shaada rakstura ieziimeem parasti naak ari citas, kuras man neliekas tik tiikamas.

Aj, nu, labi. Es tachu arii nezinu. Esmu izdomaajusi pati savu kaut kaadu 'sevis mierinaashanas filosofiju', kas paredz, ka driikstu iemiileeties jebkuraa citaa viirietii, braukt ar vinjiem sleepot, kaapt kalnos, dzert alu, iet uz teaatri, bet 'tas neko nenoziimee', 'tas ir tikai skaisti paarejoshi'. Shaada kombinaacija man it kaa dod vajadziigo romantisko lidojumu un stingro pamatu zem kaajaam.
Protams, regulaari uzmaacas jautaajumi - ja jau man taa ir, vai tad var uzskatiit, ka shiis ir taas attieciibas, kuras buutu visveelamaakaas? Vai tajaas tieshaam viss ir kaartiibaa?
Uz to es sev meegjinu atbildeet - beidz analizeet neanalizeejamo, analiitikje.

Gari sanaaca.

[User Picture]
On 7. Jūnijs 2006, 18:52, [info]_skyhell_ replied:
laikam nāksies sākt pielietot Tavu metodi par neanazlizēšanu.. vienīgi man nesaprotami ir kā var "iemīlēties" citā, bet tajā pašā laikā "tas neskaitās un ir pārejoši".. un ja reiz attiecībās viss ir kartībā, tad kāpēc ir sajūta, ka kkas pietrūkst?
savukārt, ja es sāktu rīkoties un kkur doties kopā ar vīriešiem vai, precīzāk, vīrieti, kurš man liekas pievilcīgs, bet savējo "tēvišķo" atstātu mājās, tad man tas liktos negodīgi, jo viņam noteikti sāpētu, bet tas nu nav mans mērķis, tāpēc es labāk par šādu iespēju i' nedomāju..
* * *
[User Picture]
On 11. Jūnijs 2006, 10:49, [info]balodis commented:
KAS PIE VELNA AR TEVI NOTIEK?
[User Picture]
On 11. Jūnijs 2006, 19:40, [info]_skyhell_ replied:
nu ja es PIE VELNA zinātu, kas ar mani notiek, būtu ja baigi labi!!! Bet šķiet, ka tagad jau mierīgāka paliku un vairs ne par ko neprātuļoju..
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry