Dvēseles šķautnes

Komentāri

Journal Info

Name
peleenc

rudens, kas mijās ar ziemu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

ir jau 5. novembris. pirmdiena. patiesībā man vēl ir svētdiena. es tiiiik ļoti sen neko neesmu raxtījusi. roka vairākas reizes, gan ir pieskārusies tastatūrai, lai kko ieraxtītu, atstātu par piemiņu.. tomēr laikam nepietika drosmes. Drosmes to visu vēlāk lasīt. :)

 Ir noticis tik daudz kas, mainījusies dzīve. un mainās joprojām. Šodiens t.i. svētdien atbraucu no mājām.. biju uz Liesmas koncertu, tīri smuki. Kojas. Viņš.

 Man reiz [pat šīs nedeļas laikā] princese teica: "gribi pateikšu tev vienu vārdu?!" Zinu jau zinu. Skaitos saistīta, bet domaju par citu. un ko lai es daru? Kāpec man pēkšņi sāk likties, ka tie pirmie tauriņi ir mani pametuši.. nav spārnu pieskārienu, nav patiesas intereses par mani, noignorēti pasākumi, kas man bija tik svarīgi.. Tu taču varēji atnākt. Zinu, ka abi esam aizņemti cilvēki.. man mācības, sabiedriskais.. tev darbs.. bet vai tiesām tādā pakāpē, ka netiekamies. Kāpēc vislaik bija mana iniciatīva, nu labi, izņemot pašu sākumu? kāpēc nav mīļu pārsteigumu, īsziņu.. nu vienalga kā. Laikam esmu pārlieku salda romantiķe.. mūsdienās tā nav pieņemts? Nezinu. trūkst vārdu, jo domas skrien un ķer viena otru.. manos sapņos nāks cits..

Viņas pērles bijas vientuļas pirms.. ..

un tad pēkšņi kā pirmais sniegs viss mainījās

Mākslīgās pērles šķita tik īstas viņa zelta ietvarā..

 un viss mākslīgais, neīstais mirklis bija tik samākslots, ka varēja kļūt par īstenību..

 

6dien uzsnigušais sniegs nezināma veidā Rīgā ir pazudis. mājās vēl bija no rīta. tik balts, tīrs, nevainīgs. Mirdzošs. :)

ir tik daudz neizdarītu darbu.. mājas darbs puspabeigts. 2 referati neiesākti. iesniegums nenodots. problēmu jūra. stipedijas arī vēl nav.

 pasākums nedēļas nogalē. koncerts, rīgas sargi, svecītes jeb vnk 11.XI

Gaišas domas par viņu.. nevaru.. viņam ir fantastisks smaids, bedrīte, acis!!! :) [Muļķe es!!!! ] Pašai gribas lamāties..

Jāmet miers un jāiet gulēt. tāpat 7 jāceļas.

Saldus sapņus arī tev, man mazais draudziņ! ;)

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba