_elfa_
_elfa_
.:.::.

November 2007
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

_elfa_ [userpic]
samaitaats... gariigais.

viss bija paaraak labi, lai taa arii beigtos. no riita uz skolu, peectam veel aizgaaju ciemos uz veco skolu, tad pie aarsta... mani grib likt slimniicaa, bet tas nav iistais iemesls. iistais iemeslas sabojaatam gariigajam kaa vienmeer ir Vinjsh. peec skolas vinjsh man naaca liidz pie aarsta, bet pat roku neiedeva, jo, luuk tur paari ielai ejot vinja klasesbiedrs ar savu meiteni, peecaak arii vinjsh man neiedeva roku. it kaa jau siikums, neiedeva roku, kas tur liels? bet peec aarsta vinjsh veel pateica ka vinjam esot kauns un neerti iet man blakaam manu svaarku deelj :) tas man liekas stuulbi. pavadiija liidz pieturai un tad apvainojies aizgaaja. laigan apvainotai un aizskartai jaabuut man!!! pilniigi gribas pateikt lai vinjsh iet di**t, bet mees tikko nosleedzaam pamieru un vinjsh tomeert ir beerna teevs.. vinja uzvediiba peedeejaas dienaas ir vienkaarshi satriecosha! njaa... bet gariigo vinjam izdevaas man sabojaat. gribas nolamaat vinju visos vaardinjos no a-z!

Current Mood: nikna!
Comments

Laigan viņš ir bērna tēvs, manuprāt viņam ne ļoti iet pie sirds. Tādēl arī tāda atsvešinātība, patiesībā iespējams viņš vēl ir kopā tikai dēl "pienākuma" pret bērnu! Un protams ka viņam ir kauns iet ar tevi, bet nejau dēl svārkiem, bet dēļ mazā!

es arii taa domaaju.. es ar vinju esmu kopaa tikai deelj beerna un liekas ka tomeert tas nav pietiekosh iemesls.

vienkārši var gadīties, ka cilvēkam ir grūti apjēgt faktu, grūti samierināties ar to, ka nevar to izmainīt, kā arī viņš visticamāk nu galīgi nav gatavs uzņemties lomu, kurā ir nokļuvis.
un tev varētu kļūt vieglāk, ja to pieņemtu un neprasītu no viņa to, ko nevar tev dot. pamiers var būt arī bez rokas došanas...

vinjam ir gruuti, bet negribu izklausiities baigi egistiskaa, bet man ir veel gruutaak.. es arii ta4u neesmu tam gatava 16 gados! es gribeetu lai vinjs mani atbalsta un paliidz, bet vinjsh taa izdara.. :(

Jā, es jau nesaku, ka Tev vieglāk. Es saku, ka Tev varētu palikt vieglāk, ja Tu negaidītu neko no viņa. Un, ja kas nāktu no viņa puses - tad priecāties ir daudz foršāk, nekā gaidīt kaut ko, kā tev nav un par to visu laiku pārdzīvot.
Degunu gaisā!

Man liekas, ka es Tevi šodien samanīju. Es sēdēju rindā uz rentgenu. Enīvei.
Viņš ir maziņš, bet Tev piespiedu kārtā ir jābūt lielai. Dumji jau tā teikt, bet pēc augstāk izlasītā, es stipri šaubos, vai Tev viņu tik dikti maz vajag. Un arī es Taviem svārkiem piegriezu pastiprinātu vērību, bet. Man tie patika :)

:) man jau likaas ka tevi esmu kkur redzeejusi.. tie svaarki bija normaalaakie kuri dabuujami toposhaam maaminjaam domaataa veikalaa, bet vinjsh man taa pateica ka es izskatos maza un resna, es vinjam pateicu ka es arii ESMU maza un resna :) kaa tev ar veseliibu? ko pie rentgena?

Rocinja salauzusies, bet nu nav tik traki - būs kārtībnieks.
Un varēji vēl piebilst, ka grūtnieces parasti mēdz mazliet apvelties (:

turies, meitēn! Tagad, kad gaidi bēbi esi droši vien kļuvusi veel emocionaalaaka - vismaz man taa bija. Un varbuut dod tam puikam laiku, lai pierod pie fakta un saprot, ka mazais jau nekur nepazudīs, tepat jau viņš vien būs. Zheel, ka tev piespiedu kaartaa jaakljuust lielai, toties tu buusi jauna maaminja :) tas gan forshi :)
Un ja tas mudaks negrib beebi - ok - peec mazaa piedzimshanas beebi raksti ar vinja uzvaardu, suuti vinju beku lauzt un piedzen alimentus. Ir teiciens - ja vienam pietiks, divi iztiks - un veel vecaaku paliidziiba - buus labi.

cik ta teevam gadu? ja driixt zinaat.
hehe, man arii i taa kaa i iet ar svaarkiem, bet nu ko padariis... neactaat tak mazo maajaas, vai panjemt padusee. :D
a taa piekriitu dazham labam, ka varbuut teu jamo nemaz nevaig.... izsver visus par un pret, resp, ko tad tu guusti no taa, ka jams teu i? un cik liels no jamaa i gan teu gan mazajam....
tas taa... :D

man tikko palika 17! zinu jau zinu, ka diezgan par agru tas mazais, bet taa sanaacis..

es domaaju, ka mazajam ir vajadziigs teevs.. bez teeva vinji parasti iznaak memmiishi:) un vinjsh ar mani ir kopaa jau tik ilgu laiku, ka esmu pieradusi.. un par spiiti tam, kaa vinjsh riikojaas, es vinju miilu..

hehe, vai par agru vai par veelu tas taa....
emmm, par to ka puikam vajadziigs teevs, me neshaubaas.... doma ir par to vai jams tieshaam buus teevs, tb kko jamam dos dziivee liidzi, vai vienk blakus pastaavees kaa statiska buutne. bet ne jau tas i tas vieniigais, skaties, ka mazais nepanjem nepareizu piemeeru par 2u cilveeku attieciibaam... jo mazais tak maaciisies ne tikai no teeva, tu jau buusi taa, kas raadiis to galveno piemeeru, un ja nebuusi laimiiga...

kaut nu teu sanaaktu - es gan taa nevareetu... :)

nav jau mana darīšana,bet... :)

zinu,ka nav mana darīšana, bet man loti iepatikās tavas haikas un vēk tas, ka raksti par bēbīti.. :)
vins tiesām nejauki izturas un tam nav nekāda attaisnojuma, īpaši ja gaidi mazo brīnumiņu :)
es arī esmu stāvoklī un mums ar puisi reizēm ir līdzīgi strīdi..tad esmu gatava viņu nožmiegt - neliekas, ka esmu pelnījusi tādu attieksmi...
man liekas,ka mums būtu interesanti parunāties, tāpēc pievienoju tevi saviem draugiem :)