Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis


18. Janvāris 2019

Gada ceturtais ieraksts (Shock Diamonds) @ 21:12

Šodien pabeidzu skaņdarbu un jūtos neparasti priecīgi. Tā viegli un brīvi. Tā tas šķiet ir vienmēr pēc pabeigta skaņdarba. Domāju, būtu forši izjust šo high sajūtu gadiem ilgi pēc skaņdarba radīšanas. T.i. piemēram vēlaizvien izjust šo jauko apdolbījumu pēc jau paša pirmā skaņdarba, ko uzrakstīju kaut kad deviņdesmitajos. Tas apziņas stāvoklis nebūt nenozīmē apstāšanos attīstībā, ja nu kāds tagad gribēs tā argumentēt. Īstenība varbūt pat otrādi.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]teja
Date: 20. Janvāris 2019 - 13:26
(Link)
apsveicu!
bet es te par kaut ko citu: kad tu beidzot sāksi rakstīt recenzijas par mūziku?
varētu iesniegt KKF projektu par rakstu sēriju satori. ja tu JAU neiesniedz par kaut ko citu.
jo, manuprāt, tā tu ieguldītu lai risinātu tajā, ka neviens tev svarīgu mūziku nesaprot un neprot klausīties (kaut kad bija tāds ieraksts tev).
ir jāveido pašiem sev kultūras telpa!
turklāt, nezinu, vai tev rakstīt ir viegli vai grūti, bet tu ļoti labi raksti.
[User Picture Icon]
From:[info]3_5469mhz
Date: 22. Janvāris 2019 - 13:32
(Link)
Paldies un paldies, ka uzteic manu rakstīšanu. Lielā mērā piekrītu par kult.telpas veidošanu. Esmu mēģinājis kaut kādas recenzijas rakstīt, bet jutu, ka nav vilkmes. Man piedāvā nodarboties ar muzikoloģiskiem pētījumiem, kas arī paver iespēju popularizēt mani interesējošas marginālijas, taču tam tāpat vajag laiku un es nejūtu sevī to tiecību uz pētniecību (kaut gan neesmu vēl pateicis "nē" šai idejai). Viss vienmēr saiet uz tīru radošo darbību.

Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis