Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis


15. Maijs 2013

Skumju akmeņi @ 21:35

Mūzika: Skumju akmeņi – Krustceles

Esmu atklājis no jauna un vēl īstāk Skumju akmeņus. Klausos un sajūta, ka visas kosmiskās skumjas ir sakoncentrātas vienā grafītpelēkā, mirdzošā lodveida kodolā. Atceros dziesmu, kurā bija teksts "Viena pelēka(parasta?) diena zem eņģeļa spārniem..." – to nevaru atrast, bet baigi gribētos paklausīties.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]3_5469mhz
Date: 15. Maijs 2013 - 22:51
(Link)
paldies!
[User Picture Icon]
From:[info]vaarna
Date: 16. Maijs 2013 - 09:48
(Link)
bet tas jau ir Akmeņu dārzs. Kaut gan var jau teikt, ka Skumju akmeņi vien ir, jo Blūms to visu bīdīja. Akmeņu dārzā dziedāja tāda Ieva, Skumju akmeņos Helēna. Stulbi, protams, salīdzināt, bet Ieva man sirdij tuvāka, jo romantiskāka balss, uz Theatre of Tragedy pusi. Bija periods, kad spricēju griestos gandrīz pie katras dziesmas. Pie Skumju akmeņiem, protams, arī, bet tas bija cits, vēl senāks periods. Prieks, ka patīk, laipni lūgts skumju klubiņā:) P.s. - no Akmeņu dārza Parastā diena laikam skaitās tāds neoficiāls hits, bet mans favorīts ir Ievu ziedi un vēl viena, kurai neatceros nosauk.:) Iesaku visu albumu.

Te ir mazliet par skumju vēsturi, ja vrb nezini [nekas daudz jau nav, bet nu..]: http://home.lu.lv/~julita/sa/
[User Picture Icon]
From:[info]3_5469mhz
Date: 16. Maijs 2013 - 19:38
(Link)
ā, es jau neatceros, jo man tā dziesma ir vienā Odekolonā, bet viņš ir Latvijā, kamēr es pats iekš to Šveden pagaidām. Kaut gan redz... neatšķīru balsis nemaz. Bet tas akmeņdārza albums būs jāiečeko(varbūt ka tev jau ir uz datora?), paldies par norādi. Julitas lapu zināju pirms kāda laika, bet arī bija piemirsies. Vispār baigais spēks ir tajā mūzikā – es klausījos vakar un sajutos tik ļoti skumji. Mani izārstēja tikai šis: http://www.youtube.com/watch?v=Wp8iUe5cWHY

:)
[User Picture Icon]
From:[info]vaarna
Date: 16. Maijs 2013 - 09:49
(Link)
ā, otra dziesma ir "Vēl īsu brīdi". Bļā, kāpēc tu vsp šito ierakstīji? Es tagad nevarēšu normāli pastrādāt:D. Tai lapā var paklausīties pāris dainas, ja kas.

Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis