28 Septembris 2008 @ 17:34
 
sēžot pie datora nāvīgā bezdarbībā vienkārši nevar kaut ko vislaik nerakstīt Cibā. apsveicami, ka beidzot, pēc ceturtā profila izveides klab.lv portālā esmu apmierināta ar savu izvēli. pārējie ir nepilnīgi, garlaicīgi, ūsernāmji bezjēdzīgi un lasāmviela uz durku piedraugota. ar katru reizi es to daru arvien rūpīgāk, pamazām top profesionalitāte un precizitāte, dies, ja es būtu mana mamma es ar sevi lepotos. prieks,kur Tu rodies.


 
 
: fckn 40 Ls |m|
fona troksnis: Mia - Paper Planes (EHR)
 
8 | ?
 
( Post a new comment )
[info]ralfs_ on 29. Septembris 2008 - 21:09
Fak...Es jau nojautu, ka beigas varētu būt intresantas, bet tomēr izlēmu labak izgulēties, jo baigi nāca miegs tonakt man virsū.

Grāmatas ekranizējums? Nemaz nezināju, ka tā ir pēc kāda garadarba motīviem radīta filma. Lūdzu autoru un darba nosaukumu nosauc, varbūt būs jāizlasa kādreiz.

Nop, neieklausījos. Bet man patika tās meitenes tumšais stils un mūžīgā cigarete zobos. Pāris pazīstamas meitenes atgādināja tas skats.

Vēl bija "Septiņi pērtiķi"( varbūt smagi kļūdos, jo tagad domāju, ka tie bija 12 vai seši, tāpēc sauksim to filmu n-tie pērtiķi ar Brūsu Vilisu galvenajā lomā. Vēl arī...Breds Pits laikam bija tajā filmā kur darbība norisinājās trako namā.

Droši. Vismaz man rakstītajos komentāros vari plaši izvērsties. Ir pat intresanti, ja cilvēki izpauž vairāk savu domu, jūtu, attieksme. Vieglāk tā arī diskusijas iet un intresantāk lasīt cilvēka tekstus turpmāk.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]12_000_21 on 29. Septembris 2008 - 21:26
..Un lūk tādiem gadījumiem domāti torrenti.

Es Tev šito rīt pateikšu. Es vienmēr pēc filmas noskatīšanās wikipēdijā pameklējos. Gārmata saucas tieši tā pat, nezinu vai ir latviski tikai.

Skatoties otrreiz pievērs uzmanību dziesmai ko viņas dzied pie durvīm,kad to apdegušo ieliek "vieninieku kamerā".

tādu es arī nezinu. kauns un negods. pierakstu un nosolos skatīties. (kādi skaisti mazliet paplašināti (vai nepaplašināti?) teikumi..)

jauki, jauki.
tā man patīk.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]ralfs_ on 29. Septembris 2008 - 21:59
Es dažkārt nesaprotu cilvēkus, kas mēdz skatīties filmas pa TV vai Kinoteātrī, ja tās var viegli atrast torrentos un skatīties sev piemērotā laikā un jebkurā mirklī apstāties, lai aizietu citās gaitās un neko nepalaistu garām. Nekādu kaitinošu un garu reklāmaspaužu un tīņu ar popkorna maisiem un skaļiem smiekliem, tikai filma un es.
Protams man nav mājas kinozāles un saraund sound sistēma, arī milzīga ekrāna.

Njā..Man ar ir līdzīgi, bet tika tad, ja skatos biogrāfiskas vai vēsturiskas filmas. Piemēram "Walk the Line" man radīja intresi par to mūziķa dzīvi.

Dažkārt ir ļoti vērts palasīt citu cilveku recenzijas par filmām. Es gan izmantoju irlaiks.lv datus, ja vēlos ko sakarīgu atrast. Taxi driveru arī noskatījos pēc viena klab.lv lietotaja ieteikuma. Nenožēloju. Un Atonement nebūtu skatījies, jo tā man likās tsekls lovestorys pēc trailera.

Aij, es šovakar nepievēršu īpaši lielu uzmanību gramatikai un neesmu speciālists teiku uzbūvē, jo mana latviešu valodas skolotāja nespēja īpaši pievērst uzmanību pie gramatikas un komatu lietošanas. Nevienas valodas gramatika man nekad nav padevusies viegli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]12_000_21 on 30. Septembris 2008 - 16:31
man jau šķiet,ka vispār ir tā, ja filma ir laba, tad,lai to izbaudītu nekādu kiber giga mega kinozāli un skaņu sistēmu nevajag.

Man gan tā vairāk ir ar grāmatām, man ir vesels saraksts ar grāmatām,kuras jāizlasa (līdz pensijas vecumam gan jau būšu izlasījusi) ar visām tām grāmatām, kuras kāds kādreiz ieteicis klab.lv. un par visām tām,kuras esmu izlasījusi varu teikt tikai to labāko.

nu tad jau man paveicies vairāk, nekā vajag.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)