28 Septembris 2008 @ 17:34
 
sēžot pie datora nāvīgā bezdarbībā vienkārši nevar kaut ko vislaik nerakstīt Cibā. apsveicami, ka beidzot, pēc ceturtā profila izveides klab.lv portālā esmu apmierināta ar savu izvēli. pārējie ir nepilnīgi, garlaicīgi, ūsernāmji bezjēdzīgi un lasāmviela uz durku piedraugota. ar katru reizi es to daru arvien rūpīgāk, pamazām top profesionalitāte un precizitāte, dies, ja es būtu mana mamma es ar sevi lepotos. prieks,kur Tu rodies.


 
 
: fckn 40 Ls |m|
fona troksnis: Mia - Paper Planes (EHR)
 
8 | ?
 
( Post a new comment )
[info]ralfs_ on 28. Septembris 2008 - 23:32
Es zinu no kuras filmas šī bilde ir.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]12_000_21 on 29. Septembris 2008 - 17:40

Es arī.
Ļoti nesen noskatījos šo filmu pa TV3 un nu tā ir kļuvusi par vienu no manām pašām pašām mīļākajām filmām.
Tikai riebjas kā latvieši iztulkoja filmas anglisko nosaukumu "Girl. Interrupted" uz "Dzīve. Pārtraukta". Bet nu jā, ko gan var gribēt no latviešiem, drošvien 2008 gada tildes Tulkotājā iztulkojuši, tāpēc tas piedodami. Bet virzoties atpakaļ uz flmu, vispār patīkama, visiem ieteicu noskatīties, bet youtubā kaut kāds greizais treileris un neviens negrib skatīties. dievs ar viņiem, paši vainīgi.
un vispār, es aizveros.
kā vienmēr izplūstu savā sakāmajā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]ralfs_ on 29. Septembris 2008 - 20:00
Jā, man ar tieši pa TV3 to gadījās skatīties pirms aizmigšanas. Es gan esmu samērā skeptisks pret tv filmā, bet šoreiz nebiju vīlies un intrese radās to skatīties. Vienīgi beigas neredzēju.
Laikam būs torrentos jāsameklē un atkal jāskatās.

Nezinu kapēc, bet man šī filma atgādināja The Fall(2006). Varbūt tā slimnīcu tēma, bet šīs divas filmas pēdējās esmu redzējis un prātā tādēļ rodas asociācijas.

Man gan patīk, ja spēj izteikties plašākos tekstos. Drausmīgi kaitina, ja es uz manu plašāko tekstu atbild ar vienu vienkāršu, nepaplašinātu teikumu kurš neko neizsaka.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]12_000_21 on 29. Septembris 2008 - 21:00

Beigas bija dīvainas, bet foršas.

Bieži ir tā,kad šitādas grāmatas ekranizējot tāds murgs vien sanāk, bet bija labi.

Patika tas,ka fimai viscaur gāja viena dziesma, ja redžeji tik tālu, tad sapratīsi par ko es runāju, "Downtown", ja nemaldos viņa saucās, beigās,kad viņa sāka skanēt likās,ka apraudāšos. bet tās jau manas dīvainības.


šī bija mana pirmā "trako" filma (nu vienīgi vēl "Madhouse" vēl esmu redzējusi, bet tas jau nu neskaitās) tāpēc nemāku salīdzināt.


burvīgi. zināšu,ka varu droši izteikties plašāk.

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]ralfs_ on 29. Septembris 2008 - 21:09
Fak...Es jau nojautu, ka beigas varētu būt intresantas, bet tomēr izlēmu labak izgulēties, jo baigi nāca miegs tonakt man virsū.

Grāmatas ekranizējums? Nemaz nezināju, ka tā ir pēc kāda garadarba motīviem radīta filma. Lūdzu autoru un darba nosaukumu nosauc, varbūt būs jāizlasa kādreiz.

Nop, neieklausījos. Bet man patika tās meitenes tumšais stils un mūžīgā cigarete zobos. Pāris pazīstamas meitenes atgādināja tas skats.

Vēl bija "Septiņi pērtiķi"( varbūt smagi kļūdos, jo tagad domāju, ka tie bija 12 vai seši, tāpēc sauksim to filmu n-tie pērtiķi ar Brūsu Vilisu galvenajā lomā. Vēl arī...Breds Pits laikam bija tajā filmā kur darbība norisinājās trako namā.

Droši. Vismaz man rakstītajos komentāros vari plaši izvērsties. Ir pat intresanti, ja cilvēki izpauž vairāk savu domu, jūtu, attieksme. Vieglāk tā arī diskusijas iet un intresantāk lasīt cilvēka tekstus turpmāk.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]12_000_21 on 29. Septembris 2008 - 21:26
..Un lūk tādiem gadījumiem domāti torrenti.

Es Tev šito rīt pateikšu. Es vienmēr pēc filmas noskatīšanās wikipēdijā pameklējos. Gārmata saucas tieši tā pat, nezinu vai ir latviski tikai.

Skatoties otrreiz pievērs uzmanību dziesmai ko viņas dzied pie durvīm,kad to apdegušo ieliek "vieninieku kamerā".

tādu es arī nezinu. kauns un negods. pierakstu un nosolos skatīties. (kādi skaisti mazliet paplašināti (vai nepaplašināti?) teikumi..)

jauki, jauki.
tā man patīk.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]ralfs_ on 29. Septembris 2008 - 21:59
Es dažkārt nesaprotu cilvēkus, kas mēdz skatīties filmas pa TV vai Kinoteātrī, ja tās var viegli atrast torrentos un skatīties sev piemērotā laikā un jebkurā mirklī apstāties, lai aizietu citās gaitās un neko nepalaistu garām. Nekādu kaitinošu un garu reklāmaspaužu un tīņu ar popkorna maisiem un skaļiem smiekliem, tikai filma un es.
Protams man nav mājas kinozāles un saraund sound sistēma, arī milzīga ekrāna.

Njā..Man ar ir līdzīgi, bet tika tad, ja skatos biogrāfiskas vai vēsturiskas filmas. Piemēram "Walk the Line" man radīja intresi par to mūziķa dzīvi.

Dažkārt ir ļoti vērts palasīt citu cilveku recenzijas par filmām. Es gan izmantoju irlaiks.lv datus, ja vēlos ko sakarīgu atrast. Taxi driveru arī noskatījos pēc viena klab.lv lietotaja ieteikuma. Nenožēloju. Un Atonement nebūtu skatījies, jo tā man likās tsekls lovestorys pēc trailera.

Aij, es šovakar nepievēršu īpaši lielu uzmanību gramatikai un neesmu speciālists teiku uzbūvē, jo mana latviešu valodas skolotāja nespēja īpaši pievērst uzmanību pie gramatikas un komatu lietošanas. Nevienas valodas gramatika man nekad nav padevusies viegli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]12_000_21 on 30. Septembris 2008 - 16:31
man jau šķiet,ka vispār ir tā, ja filma ir laba, tad,lai to izbaudītu nekādu kiber giga mega kinozāli un skaņu sistēmu nevajag.

Man gan tā vairāk ir ar grāmatām, man ir vesels saraksts ar grāmatām,kuras jāizlasa (līdz pensijas vecumam gan jau būšu izlasījusi) ar visām tām grāmatām, kuras kāds kādreiz ieteicis klab.lv. un par visām tām,kuras esmu izlasījusi varu teikt tikai to labāko.

nu tad jau man paveicies vairāk, nekā vajag.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)