Ralfs ([info]ralfs_) wrote 29. Septembris 2008, 21:59
Es dažkārt nesaprotu cilvēkus, kas mēdz skatīties filmas pa TV vai Kinoteātrī, ja tās var viegli atrast torrentos un skatīties sev piemērotā laikā un jebkurā mirklī apstāties, lai aizietu citās gaitās un neko nepalaistu garām. Nekādu kaitinošu un garu reklāmaspaužu un tīņu ar popkorna maisiem un skaļiem smiekliem, tikai filma un es.
Protams man nav mājas kinozāles un saraund sound sistēma, arī milzīga ekrāna.

Njā..Man ar ir līdzīgi, bet tika tad, ja skatos biogrāfiskas vai vēsturiskas filmas. Piemēram "Walk the Line" man radīja intresi par to mūziķa dzīvi.

Dažkārt ir ļoti vērts palasīt citu cilveku recenzijas par filmām. Es gan izmantoju irlaiks.lv datus, ja vēlos ko sakarīgu atrast. Taxi driveru arī noskatījos pēc viena klab.lv lietotaja ieteikuma. Nenožēloju. Un Atonement nebūtu skatījies, jo tā man likās tsekls lovestorys pēc trailera.

Aij, es šovakar nepievēršu īpaši lielu uzmanību gramatikai un neesmu speciālists teiku uzbūvē, jo mana latviešu valodas skolotāja nespēja īpaši pievērst uzmanību pie gramatikas un komatu lietošanas. Nevienas valodas gramatika man nekad nav padevusies viegli.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.