desmitos · piecpadsmit


No 1942.gada grāmatas Kaŗa laika virtuve

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
PLAUŠU BIEZENIS
500g vērša plaušu nomazgā, sagriež lielos gabalos, aplej ar 5 glāzēm ūdens, pieliek sāli un vāra, kamēr plaušas mīkstas. 60g tauku sasutina pilnu ēdamkaroti sīpolu, apgrauzdē 50g auzu pārslu vai rupji maltu miežu miltu un pielej tik daudz plaušu viruma, ka pārslas var pilnīgi uzbriest, brīdi pasutina, tad pieliek smalki sakapātas vai samaltas plaušas, sāli, piparus un etiķi pēc garšas, uzkarsē un pasniedz galdā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On October 9th, 2011, 09:32 pm, [info]pecinja commented:
Šis velk uz atkārtotu eksorcisma procedūru :D
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry