rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nēnu, es nezinu, šitie hipsteri.
kas tas par brokastīm līdz 16???
aizbraucam ap diviem dienā uz totur, pirms laika runāja, kafijas grauzdētava aiz Laimas, kur agrāk bija veikals Vincents, kur visādus interesantus štrumentus tirgoja.

un viņiem ir , es teikšu - TIKAI OLAS. nu,piedodiet, man,kā jau žēlojos, pietiek ar tam reizēm,kad vīram omletes jācep, es netaisos divos dienā ēst nekāda veida olas, nedz arī auzu putru vai lapu salātus.

līdz kam tā pislēta nodzīvojusies, nez, mēs no laukiem šitādus jokus nesaprotam.

a ja par laukiem,tad es reāli izbesījos uz to idejotu,kas pa vasaru pie visiem mietiņiem striķīšus piesējis tā,itkā tikai katris otrais būtu vaļā jāsien, sapņotājs,ibio.
bet,ko var gribēt no cilvēka,kas pasaka "man jau tikai vienu sauju tos kaļķus, nikas nibūs", un pēc 20 minūtēm ienāk mājā viss tāds balts, balts, kā ar sniegu vai zinies, izkaisījis visu maisu.

nu,čo,iegāju vannā, cepu viltotās āboļmaizes un nesaprotu, kur šitik gara diena sanākuse, rīt būs jāaizbumbulē paflederēt pa molu. tasir,es ceru,ka rīt būs labs laiks, man nepatīk,kad viļņi lidinās pār galvai.
  • ei, ei neizrunājies - tās ir labākās olas pilsētā! Bonusā nāk marinēti tomāti un tipa holandiešu mērce.
    • nav baigās starpības, labākās vai sliktākās,ja olas no laba prāta neēd vispār?
      mēs aizgājām pusdienot citur
  • kā izpaužas viltotās ābolmaizes?
    • tasir tā,ka zemāk vairs nav,kur krist, visas kartīgās kūkcepējas krīt ģībonī :D

      uz baltmaizes šķēlēm (apsviestotām) uzgriež āboļus, uzlej ol+krējum un uzkaisa cukuru+kamieli i aši izep
Powered by Sviesta Ciba