07 Septembris 2016 @ 16:01
ēdiens  
meklējot miso pastu, loģiski, ka ieklīdu kāda irākiešu kunga veikalā. lūk, tagad visu dienu domāju par to, kādos tik veidos es varētu pievārēt to 1kg dateļu pastu, kas viņam tur četros veidos bija pieejama.
 
 
( Post a new comment )
sonnenwende: omg[info]sonnenwende on 7. Septembris 2016 - 18:16
man ar stav majas kg datelu pasta, gribu pilditus cepumus taisit, bet nav cepeskrasns :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 7. Septembris 2016 - 20:39
bez krāsns ir jātaisa kaut kas tamlīdzīgs > http://www.mydailygreen.de/rezepte/rohkost-brownies/
vai kā šokokrēms mikslī ar kakao uz maizes..

man atkal bail, ka tiklīdz to pastu attaisīšu, tā nāksies nedēļu no vietas rītā vakarā visas iespējamās saldumu variācijas ēst, lai vērtīgā manta neaizietu zudībā..

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sonnenwende[info]sonnenwende on 7. Septembris 2016 - 21:22
Var jau sadalīt pa porcijām un likt saldētavā
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sonnenwende[info]sonnenwende on 7. Septembris 2016 - 21:23
Un recepte izskatās garda (y)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 8. Septembris 2016 - 12:57
saldētava piebāzta pilna līdz ūkai ar plūmēm un jāņogām, grūti ir nevākt :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)