Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

26. Aug 2011

18:33

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

un atkal par saldējumu - plombīrs ar rīvētu muskatriekstu un kurkumu.
manas iekšas diezko nejūsmo par pienu, bet šādi ir gerai.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]bagdarama
Date:26. Augusts 2011 - 18:39
(Link)
izklausas loti gardi. vnk uzriveji pa virsu vai iejauci un sasaldeji?
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:26. Augusts 2011 - 18:41
(Link)
uzkaisīju, kamēr pakūst.
kad ir pamīksts, var sajaukt - lai veicinātu difūziju.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:26. Augusts 2011 - 19:40
(Link)
Skrīveru "Mājas saldējumus" esi mēģinājis? Ar alu, ar tomātiem un baziliku.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:26. Augusts 2011 - 20:11
(Link)
to konkrēto - nē.
man jau tas štuks daudz primitīvāks nekā Skrīveru feinšmekeriem - garšvielas palīdz sašķelt pienu, kas man kā pieaugušajam nav vajadzīgs. Garšas efekts ir sekundārs, bet arī labāks nekā tā pienam raksturīgā mīksta teļa purna garša :) turklāt tomātus es savas konstitūcijas iespaidā neēdu pat atsevišķi, kur nu vēl kopā ar pienu.
(Reply to this) (Parent)