14 November 2007 @ 12:56 am
 
Vēl mēs šodien ar Lauru bijām Rīgā pie alergologa. Diagnoze vienkārša: piena alerģija. Neēst visādus sūdus, ko mēs tāpat neēdam un vistraģiskākie izraisītāji - majonēze, kečups. Tie laikam arī būs pie pēdējā uzliesmojuma vainīga. Jo vairākkaŗt viņa ieļopsēja griķus, kuriem piešauts klāt kečups, nočiepa man karstās brokastmaizes, kurās iekšā majonēze, ēda margarīnu no mazītes nost. Bet tas viss ir ni un ni. no jogurtiem varot ēst Gefiluss. Agrāk mēs kā reizi to tikai ēdām. nekādi biezpiena sieriņi un jebkas, kam ir garšs derīguma termiņš. it kā vnk veselīga ēšana. bet tagad visamz zinu, no kā tie pleķi veidojas. Bū slaurai jāaed sausa maizīte un margarīna bundža jāslēpj prom no acīm, citādāk bļauj ka negudra.
Vispār Spuriņš pateica viedu frāzi: alerģija mēdz būt tikai no tiek produktiem, kuri ļoti garšo, pēc kuriem ir pastiprināta vēlme. Alerģija nav no tā, kas negaršo.