grāmatas virtuvei |
[Mar. 19th, 2011|11:42 am] |
jau būšu slavējis Haroldu Makgī un viņa On Food & Cooking, kurai pirms dažiem gadiem iznāca labots un papildināts izdevums un kurai vajadzētu būt vienā otrā sevi cienošā virtuvē. nesen grāmatbodē pamanīju, ka Haroldam iznākusi vēl viena bībele — Keys to Good Cooking: A Guide to Making the Best of Foods and Recipes. kamēr tās man vēl nav, varu paslienāties ap Maikrosofta ex-CTO un multimiļōnāra Nātana Mīrvolla 2400 lappušu, 22 kilogramu un 625 dolāru projektu „Kā ar fiziku un ķīmiju virtuvē iznīcināt dvēseli”. Aizraujošs ōpuss, nešaubos ne mirkli, un šķiru tālāk. vē vē vē, vē vē vē, palaid mani pasaulē. |
|
|