vakar brokastīs cepu pankūkas neskatoties
pavārgrāmatā. un ko es gribu teikt, ka no pavārgrāmatām var smelties tikai iedvesmu, nevis mācīties gatavot ēst. mācīties ko varētu no tādām grāmatām, kur būtu rakstīts - ola tev pankūkās vajadzīga tādēļ un tādēļ, jo vairāk olas, jo tāda, jo mazāk, jo tāda, ja kombinācijā ar tik un tik miltiem, sanāks tāda masa, bet ja pielej kefīru nevis pienu, tad šitā. ja uz pannas tik un tik eļļas, sanāk tādas un tādas maliņas, ja kā, tad tā un ne šitā. tādu pavārgrāmatu es gribu. kas man pateiktu, nevis to, cik ko samest kopā, lai sanāktu sešas porcijas, bet, kas pateiktu man - kas tā ola tāda ir un kam man viņa tur ir vajadzīga!
|