Marts 17., 2012
| 16:37 Pēc ļoti veiksmīga darba pasākuma suši restorānā, izdomāju, ka nākamnedēl taisīšu suši vakaru - jau izčekoju, ka tirgū ir atsevišķs "oriental" preču būcenītis ar visām suši lapām, bambusa paklājiņiem tīšanai, suši rīsiem utt. Nekad neesmu taisījusi, bet atradu lielisku lapu, kur ir izskaidroti gatavošanas pamati. Ja nu kādam ir kādi ieteikumi "iz pieredzes", laipni lūdzu izteikties! Mūzika: foster the people - pumped up kicks
|
Comments:
nomazgā rīsus, skalojot tos pāris reizes. vārot tos, pielej rīsu etiķi. kamēr rīsi vārās, sagatavo pildījumu, kas var būt lasis, garneles, gurķis, cepta ola, tuncis utt. es parasti lapu nokāju ar rīsiem kādas 2/3 no lapas, jo lieku padaudz pildījuma. samērcē ar ūdeni nenoklāto ar rīsiem lapas trešdaļu un tik rullē. neaizmirsti iegādāties sojas mērci. lai izdodas :)
o, paldies par foršajām bildēm un izsmeļošo aprakstu! :) izskatās varen garšīgi!
Mees te dazjas meitenes tagad katru svetdienu taisam sushi vakarus. viens shkjivis pilns veganu sushi,otrs mums kanibaliem :D majas gatavots ir tik labs! un vispar iesaku labak risoto risus, envis sushi risus! :)
elina, nekārdini! es te sēžu ar tukšu vēderu, bet man uz tādām bildēm jāskatās!!!
aww sorry babe haha bet tu mani sakardinaji,kad izlasiju,ka gribi sushi taisit haha |
|
|
|
Sviesta Ciba |