Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - tu esi tas, ko tu ēd

20. Nov 2009

16:29 - tu esi tas, ko tu ēd

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

No zivīm man vislabāk garšo auksti kūpināta skumbrija. Ar zaļu sīpolu. Lašus es varētu ēst apstākļos, kad nenākas izvēlēties - pēc kuģa katastrofas vai līdzīgi. Audzētavu laši vispār ir miegazāles, kas līdzīgus padara arī ēdājus. Nēģi, nu jūs jau zināt, skrubina no kuģu dibeniem, jeb es kļūdos? Protams, es jau dzirdu iebildumus ka skumbrijas pilnas ar dzīvsudrabu un ko tur vēl. Tak jau labāk, nekā ēst visādus gliemjus un planktona uzlabotās versijas. Cilvēks ir pāraudzis posmkāju stadiju un nevajag skatīties atpakal, dzīve iet uz priekšu.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]zintish
Date:20. Novembris 2009 - 17:03
(Link)
man atkal tieshi skumbirja garsho vismazāk. karsti kūpināta jā garšo (bet pēdējā laikā tur ir 1/4 zivs un pārējais šipoli/whatever kas ar majonēzi). aukstā nekad nav īpaši patkusi.
toties vot visādi moluski, zuši, kastikvēlne. murrr
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:20. Novembris 2009 - 17:04
(Link)
nē nu kam 33, kam 96, tas viss pieder pie formu daudzveidības.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]zintish
Date:20. Novembris 2009 - 17:07
(Link)
aha :))
un tāpēc tieši ir forši.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]pupturis
Date:20. Novembris 2009 - 21:47
(Link)
man garšo cepts vārnu klopsis.
(Reply to this)