Otrdiena, 20. Okt 2009, 13:00
dienas jautājums

Ja ir mazliet profesionālāka cepeškrāsns kliņģeris tamdēļ nesanāk profezionālāks?

Otrdiena, 20. Okt 2009, 13:03
[info]vikings

LOL.. domāju, ka labākajā gadījumā vienmērīgāk cepsies, bet ja krāsns viena gada un tikai nosaukumā mainās vārda PRO lietošana, tad visticamāk nav nozīmes kuru krāsni lieto

Otrdiena, 20. Okt 2009, 13:13
[info]la_cumparsita

...un vēl pavāra meistarība.

Otrdiena, 20. Okt 2009, 13:21
[info]savanna

Tas kā stāstā, ka labs fotogrāfs rāda savas bildes un drauga sieva stāsta, jā, bildes esot ok, gan jau, ka labs fotoaparāts utt. Pēc nedēļas fotogrāfs vakariņo drauga ģimenē un tur pēc vakariņām drauga sieva jautā, kā garšojis, bet fotogrāfs atbild: Lieliski! Jums laikam labi katli! :D

Otrdiena, 20. Okt 2009, 13:28
[info]la_cumparsita

:D tieši fotogrāfiju sakarā arī šis te radās!

Otrdiena, 20. Okt 2009, 13:30
[info]savanna

;) re kā sanāca!