|
Marts 25., 2010
21:38 rīvētas bietes ar aveņu etiķi nudien ļoti gardas
|
Comments:
kaa etikjis ar avenju garshu
nekaa iipashi sariivee biets drusku sieru iegriezh gurkji (marineets vai saaliits, nemaaku atshkjirt) piespiezh kjiploku un pielej attieciigo etikji mazliet
ah šitā. Būs jāpamēģina. Tik sākumā tas etiķis jāatron iekš veikala plauktiem.
nez vai parastajaas bodees ir pirku alfaa eļļu veikalā
| From: | psihs |
Date: | 26. Marts 2010 - 15:41 |
---|
| | | (Link) |
|
uzcepu marinētas reņģes, tikai žēl, ka nebij kartupeļi ko klāt ēst, bet tāpat jau labi
hmz vai tad pa priekshu nemarinee un peec tam necep?
| From: | psihs |
Date: | 26. Marts 2010 - 21:52 |
---|
| | | (Link) |
|
ai nu mums te viss nojucis, pa piriekšu cep, tad marinē, tad es ceput atkal vel, jo marinētas negribējās
mans dienishkjais bija darba eedniicaa grikji + cepta zivs+salaati+kompots
| From: | psihs |
Date: | 26. Marts 2010 - 22:24 |
---|
| | | (Link) |
|
es drošvien apvemtos
| From: | psihs |
Date: | 26. Marts 2010 - 22:29 |
---|
| | | (Link) |
|
nu jā, pie bada jau pat jēlas zivis var dabūt iekšā |
|
|
Sviesta Ciba |