|
May 19th, 2016
11:44 am Kas attiecas uz ēdienu, man periodiski uznāk vēlme pēc konkrētām faktūrām. Droši vien, ja es būtu kāda Holivudas slavenība, ieviestu sev par pavāru kādu no tiem tehnoloģiskajiem frīkiem, kas spēj no bietes uzburt putukrējumu vai jūraszāles pārvērst ledenēs. Jo citādi kā lai atrod veselīgu alternatīvu tām sajūtām, ko centies saņemt? Piemēram, kaut kas sauss un ļoti kraukškīgs. Tādas ir sālsstandziņas, čipsi, krekeri, sausiņi. Par veselīgo alternatīvu varu iedomāties vien grauzdētas sojas pupiņas un jūraszāļu čipsus(kurus Latvijā nepārdod, vismaz par saprātīgu cenu ne). Vēl ir manis kaltētie āboli, bet tie ir traki saldi. Vai kaut kas ļoti maigs un gaisīgs, kā šokolādes muss vai putukrējums (daļēji - arī šaušalīgi treknie žiljēni). Vai zefīrs (kopš Laima pārstāja ražot manu mīļāko garšu un vietā ieviesa tos ar zapti samaitātos briesmonus, es zefīru vairs nepērku). Vai "moru bučas", kas ir pilnas ar cukuru un draņķvielām. Kas var piedāvāt gaisīgu faktūru bez taukiem un cukura?
|
Comments:
Sauss un kraukšķīgs - fiksi lec uz zirga un laid uz RawGarden! Kāpostu čipsi ir SUPER! Mājās gan arī var taisīt, bet piņķerīgi. Tomātu čipsi arī ir ok. http://store.thebeginnings.lv/lv/
ikdienas maršrutā ir, jā.
sauss un ļoti kraukšķīgs - keila lapas kārtīgi sakarsētā cepeškrāsnī uz apm 5 minūtēm |
|
|
Sviesta Ciba |