Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver - ZIņas no virtuves

Sep. 30th, 2013 08:59 pm ZIņas no virtuves

"Tie tur" tika sagriesti glītos medaljonos un ar sāli un pipariem pannā uzcepti.
Pasniegti un apēsti kopā ar vārītiem kartupeļiem un gaileņu mērci (pie vella, kādu tur mērci, kārtīgs gaileņu biezenis ar mazliet saldo krējumu).

Viss garšoja ļoti. Pagaidām jūtos labi, cerams tur nebija kaut kādi noteikumi, cik stundas jāvāra medījuma gaļa, lai būtu droši.

5 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]chaika
Date:September 30th, 2013 - 09:16 pm
(Link)
Kaut kā savādāk, kā vnk gaļa?
From:[info]bozena
Date:September 30th, 2013 - 09:23 pm
(Link)
Nuja! Ja tu ēd mežacūku, ir iespēja noraut trihinellozi, jo cūka ir visēdājs. Pusotru līdz divas stundas jāgatavo, jāsautē vai cepeškrāsnī jācep, ja tā ir gaļa, bet "tajos tur" gan laikam nekas nevar slēpties. :)
From:[info]observer
Date:September 30th, 2013 - 09:35 pm
(Link)
ufff...nu cerēsim, ka tā
From:[info]bozena
Date:September 30th, 2013 - 09:49 pm
(Link)
Tie bija kuiļa pauti, ja? Teorētiski jau pautos parazītu nevajadzētu būt, jo muskulatūras jau tur nav, saistaudi tikai.
From:[info]observer
Date:September 30th, 2013 - 09:56 pm
(Link)
aha! Izklausās diezgan zinātniski pamatoti, tas priecē.

kuiļa gan, un otrs komplekts no brieža (zālēdājs!)