|
March 19th, 2013
10:59 am Končas man bijušas nebijušas, bet es esmu reāli atkarīga no Rimi nopērkamajām svaigajām datelēm (dārzeņu stendā, pelēkā kartona kastītē ar uzrakstu "Juicy dates").
Un vispār, kāpēc semināros vienmēr pauzēs uz galda ir negaršīgie Selgas cepumi un lētas bombongas? Kā lai cilvēks saglabā veselīga dzīvesveida principus, ja viņam instinktos ir ierakstīts mesties pie kopu siles? Varbūt jums ir idejas, kas teorētiski varētu būt šo štruntīgo cukuraino uzkodu vietā? Uz furšetgaldu, protams, es nemaz ar neceru, BET?
|
Comments:
Tie ir lētākie, tāpēc arī ir. Ķeksīša pēc.
nu bet tiešām nav alternatīvu par tādu pašu cenu? kaut vai mizoti burkāni vai rupjmaizes stienīši?
Diez kā jau neiet kopā rupjmaizes stienīši, burkāni, puķkāposti - ar kafiju. Pie kafijas parasti dod našķus un semināros - lētākos našķus. Arī rieksti un žāvēti augļi/ sukādes būtu alternatīva, bet 10x dārgāka, ja ņem vērā, cik apēd sausos Selgas cepumus, bet cik būtu gatavi apēst Indijas vai Brazīlijas riekstus, žāvētas dzērvenes vai ananāsu sukādes...
| From: | nova |
Date: | March 19th, 2013 - 11:28 am |
---|
| | | (Link) |
|
seminārus neesmu organizējusi kopš 90.to gadu beigām, bet tolaik mums uz galda bez Danish Cookies cepumiem bija arī augļi un siers.
Hmm, varbūt tur priekšā kāds vēl veselīgāks, tb kuram šķiet, ka tīru bīdelētu miltu sauja ar cukuru mazāk traumē organismu, nekā superfosfātu un nitrātu piesūcināts rūpnieciskās lauksaimniecības masu produkts, kas vēl tiek pie transportēšanas bagātīgi aplaistīts ar konservantiem, lai siltumā un mitrumā kuģu tilpnēs un noliktavās mēnešus pavadot, ne tikai pūšanas baktērijas, bet arī žurkas nespētu brūķēt? ;)
nuja, un turklāt semināros, tāpat kā skolā, burkānus ēst, iespējams, nebūtu smalki! Bramini tā nedara! |
|
|
Sviesta Ciba |