hipopotama pieraksti

gastronomiskaas nedienas

gastronomiskaas nedienas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Ar shokolaades desu tachu nav iespeejams noshaut greizi," teica viirs. Nu, aciimredzot vinjsh veel arvien paarveertee manas speejas pagatavot saldumus. Man liekas, riit uz vingroshanas Cookie Exchange es doshos tukshaam rokaam, par spiiti un sodu vingroshu divtik spariigi. Un turpmaakaas nedeeljas pavadiishu, eedot shokolaades pljuru.

Toties jeers sanaaca mmmmmmm, njammmmmm (pat ja to pavadoshie daarzenji - ne paaraak, jo uz to ievietoshanu cepeshkraasnii mazais beerns saaka pieprasiit uzmaniibu, liidz ar to ieliku veelaak kaa biju plaanojusi un tie nedacepaas. Oh well).

Mazais beerns ir pabarots un nolikts guleet, es driikstu iedzert glaazi viina. Liidz briidim, kad vinja atkal buus jaabaro, tas [viins] jau buus pametis manu sisteemu.
  • Receptíti jēram studijā!!!
    • Man bija jēra kājeles (shanks). Ieberzēju ar garšvielām (sāls, pipari, timiāns, rozmarīns, mārrutki, mazliet sojas mērces). Ieliku follijā, bet tā, lai var attaisīt, ne galīgi satīts. Uz 10 min cepeškrāsnī, tikmēr sablendēju mazo paciņu ar baby burkāniem, pussīpolu (lielu), ķiplokiem, tomātu un šļuciņu vīna (vīns bija baigi labs, tāpēc tikai mazliet). To visu uzlēju jēram virsū, pārklāju ar folliju un uz 2-3 h cepeškrāsnī. Vienkārši un nenormāli garšīgi, ēdu laizīdamās.
    • Ķimenes arī. Vispār tās garšvielas, kas bija pa rokai un šķita piemērotas. Tiesa gan, izrādījās, ka paprika, kumins un vēl šis tas ir iztukšījies. Bet bija labi tāpat.
Powered by Sviesta Ciba