Jem glāžu vai porcelaina trauku, kuŗa apjoms pietiekams tējas dzēriena taisīšanai. Vēlams trauku iepriekšēji sasildīt. Dabū ūdeni līdz viršanai. Traukā ielej 2 daļas iz ūdens, kas stāvējis istabā, un 3 daļas verdoša ūdens. Tā ūdens traukā būs tik karsts, cik vajaga tējas lapām. Traukā iemērc tējas lapas un tās saslapē, nedaudz pārlejot ar verdošu ūdeni. Trauku 5 minutes atstāj mierā, pēc kam tējas lapas vajaga izjemt no ūdens, citādi tējas dzēriens taps rūgts. Laiku var izturēt pēc smilkšu pulksteņa. Tējas dzērienu pasniedz karstu smalkās porcelaina tasēs.
jojo
Norāde feiniem viesiem bija īpaši uzmundrinoša. :) Nu ja, nefeinu viesu dēļ jau neies pūlēties...