Sat, May. 14th, 2016, 10:58 pm
Marrg

Tik garšīgs miķieris, ka pilnais otrais drafts (neskaitot to, ka pirmā puse ir slīpēta jau 5x) būs jāsāk pālī. Jocīgi, bet man labi rakstās pat tādā dzērumā, kad knapi kājās turos.
Tik laba ir apziņa, ka, ja es atstiepšos tagad, tomēr grāmata ir savā ziņā pabeigta. Vēl nevaru mirt mierīga, jo pie tās vēl ir jāstrādā, tomēr kaut kas ar nobeigumu tur jau ir.
Un, tātad, ja es atstiepjos pirms šo garadarbu izdodu, tas ir jūsu, nekonkrētu "jūsu" pienākums, citādi es spokošos nemaz ne tik miermīlīgi.

Sat, May. 14th, 2016, 11:47 pm
[info]sirdna

kāda ir miķiera recepte?

Sun, May. 15th, 2016, 03:15 pm
[info]tethys_

Nav ne jausmas, nav paštaisīts.
Miķieris tāpēc, ka mans jancīgais vīrs reiz man lepni paziņoja, ka ir nopircis mandeļu miķieri, un kopš tā laika mēs liķieri saucam par miķieri, tāpat kā griķus par diķiem pēc viņa slavenā "diķu griedzēšana".