Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 25., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:30
Viss garšīgais ir labi aizmirsts vecais. Vakar kartupeļu klimpas pienā - ņammm! Šodien - olu kultenis. Ņammm, ņammm, ņammm!

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:25. Februāris 2008 - 21:19
(Link)
hmmm...
par tām klimpām pienā- var smalkāk , lūdzu? :)
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:25. Februāris 2008 - 23:13
(Link)
Elementāri. Uz smalkās,smalkās (tās, kas nevis skaidiņās, bet putrā rīvē) sarīvē kartupeļus. Caur marlīti nospiež kartupeļiem sulu un cieti. No masas taisa mazas bumbiņas apmēram 3cm diametrā un met vārošā pienā. Piens var būt atjaukts ar ūdeni. Pienu var pasālīt. Pavāra, kamēr klimpas uzpeld. Ņamma gatava!
[User Picture]
From:[info]str
Date:26. Februāris 2008 - 01:48
(Link)
tad vnk ļoti mazas;)
klimpām es parasti laižu caur sulu spiedi, bik tik sulu pielej apakaļ:)
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:26. Februāris 2008 - 14:27
(Link)
caur sulu spiedi nav mēģināts. Bet te mēs tā sirsnīgi to sulu nospiedām nost.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:26. Februāris 2008 - 11:28
(Link)
Man nesen bija šāds piedzīvojums ar vārītām olām ar majonēzi

> Go to Top
Sviesta Ciba