|
Februāris 25., 2008
18:30 Viss garšīgais ir labi aizmirsts vecais. Vakar kartupeļu klimpas pienā - ņammm! Šodien - olu kultenis. Ņammm, ņammm, ņammm!
|
Comments:
| From: | str |
Date: | 25. Februāris 2008 - 21:19 |
---|
| | | (Link) |
|
hmmm... par tām klimpām pienā- var smalkāk , lūdzu? :)
| From: | tipa75 |
Date: | 25. Februāris 2008 - 23:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Elementāri. Uz smalkās,smalkās (tās, kas nevis skaidiņās, bet putrā rīvē) sarīvē kartupeļus. Caur marlīti nospiež kartupeļiem sulu un cieti. No masas taisa mazas bumbiņas apmēram 3cm diametrā un met vārošā pienā. Piens var būt atjaukts ar ūdeni. Pienu var pasālīt. Pavāra, kamēr klimpas uzpeld. Ņamma gatava!
| From: | str |
Date: | 26. Februāris 2008 - 01:48 |
---|
| | | (Link) |
|
tad vnk ļoti mazas;) klimpām es parasti laižu caur sulu spiedi, bik tik sulu pielej apakaļ:)
| From: | tipa75 |
Date: | 26. Februāris 2008 - 14:27 |
---|
| | | (Link) |
|
caur sulu spiedi nav mēģināts. Bet te mēs tā sirsnīgi to sulu nospiedām nost.
Man nesen bija šāds piedzīvojums ar vārītām olām ar majonēzi |
|
|
Sviesta Ciba |