09:41 am
Noskatījos šorīt internetā "Panorāmas" sižetu par desām un, kā ierasts, jautājumu pēc tādiem sižetiem man vairāk nekā atbilžu. Tātad: kas īsti vainas ir mehāniski atdalītai gaļai?
| From: | up |
Date: | July 26th, 2011 - 09:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu, tur nāk visādi sūdi klāt - skrimšļi, cīpslas, kaulu šķembas utml
| From: | shelly |
Date: | July 26th, 2011 - 09:50 am |
---|
| | | (Link) |
|
Un tas ir tik šausmīgi nevselīgi, es atvainojos par analfabētismu? Cik es esmu pētījusi tos mehāniski atdalītās gaļas produktu sastāvus (olbaltumvielas/ taukus), tad nemaz tik dramatiski viņi nav, par desām labāki jau nu točna.
| From: | up |
Date: | July 26th, 2011 - 09:54 am |
---|
| | | (Link) |
|
nē nu es nezinu, kā tagad ir pēc eirop[as standartiem, bet esmu dzirdējusi no "pirmajām rokām", ka agrāk, no rīta, kad ieslēgtas maļamās mašīnas - vēl labu brīdi pīkstējis un brēcis :P
neveselīgi gan jau tas nav, un, katrā ziņā, ne neveselīgāk par E 621 uc, bet drusku šķebinoši gan - tur aiziet viss, ko mēs mājās gaļu gatavojot nogrieztu nost, notīrītu un atdotu labākajā gad;ijumā kaķim, sliktākajā - miskastei.
p.s. man ļoti garšo desas un visādi citi pusfabrik;ati.
p.p.s sižetu arī neesmu redzējusi
| From: | up |
Date: | July 26th, 2011 - 09:55 am |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | up |
Date: | July 26th, 2011 - 10:02 am |
---|
| | | (Link) |
|
man liekās lielāka feila visiem šitiem eko-slow-foodistiem nevar būt
Mhm, acīm redzot, viņš neēstu arī asinsdesu ;)