Heh |
[16. Nov 2011|17:33] |
Nav daudzi, kas šādu zaceni zina pagatavot: Tātad - siļķes fileja eļļā, krējums skābais 15%, sīpols un melnie pipari. Siļķi sagriež gabaliņos uz dakšas liekamos, sagriež rupji sīpolu, saber pa virsu uz šķīvja jau izkārtotai siļķei, pāri pārlej nekautrējoties un neskopojoties krējumu, uzbārsta drupinātus melnos piparus. Un zacene gatava. |
|
|
Comments: |
From: | unpy |
Date: | 16. Novembris 2011 - 17:53 |
---|
| | | (Link) |
|
Ir daudzi:))
Nu meli gan, pārsvarā jau tikai paosta maizīti vai padusi.
| From: | oblica |
Date: | 16. Novembris 2011 - 18:44 |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, vesels bars!
Nu bet man šito agrāk pateikt!?
| From: | str |
Date: | 16. Novembris 2011 - 19:23 |
---|
| | | (Link) |
|
es zinu ka šitā taisa sālītas sēnes- ti to siļķu vietā
stulbi ir būt veģetārietim-alkoholiķim.
| From: | str |
Date: | 16. Novembris 2011 - 20:53 |
---|
| | | (Link) |
|
domā kkas viens ir jāatmet?? / šitā sēnes mana ome taisīja, un tolaik ar veģetārismu ar neslimoja
| From: | oblica |
Date: | 17. Novembris 2011 - 09:23 |
---|
| | | (Link) |
|
Man kā reiz ir vesels spainis ar sālītām sēnēm. :) | |