20 Marts 2009 @ 10:53
 
NORĒĶINU KARTE NĀKOTNĒ -

TAVS IEKŠĒJAIS DVĒSELES SPĒKS UN GODĪGS DARBS SABIEDRĪBAS POZITĪVĀS EVOLŪCIJAS VIRZĪŠANĀ





Un tagad parunāsim par Latvijas nākotni.

Latvija ir tiešā saiknē ar notikumiem uz planētas kopumā. Kā jau iepriekš esam teikuši: turpināsies dažādu struktūru, sistēmu sabrukums un to vietā veidosies jaunas. Vienlaicīgi ar sabrukšanu notiks arī sistēmu jaunveidošana, tāpēc dažkārt vienlaicīgi ar veco sistēmu sāks pastāvēt un veidoties arī jauna sistēma.

Jūs jau zināt ka astrālā līmenī sāk izzust astrālā enerģētika, arī nauda. Latvija būs viena no pirmajām nedaudzajām pasaules valstīm, kurām būs jāizlemj par valsts pastāvēšanu kā tādu valsts naudas trūkuma dēļ. Pārāk izšķērdīgi ir dzīvojuši cilvēki, kuri uzskatīja, ka valsts nauda ir viņu privātā kabata. Enerģētiskajā līmenī Latvijas lata devalvācija jau ir notikusi. Jūs redzēsiet paši, ka par to liecinās un liecina gan štatu samazināšana, gan algu pazemināšana, gan firmu bankroti. Arī finansiālie likumi dažkārt nostrādā pat pretēji kā tas ir bijis pierasts iepriekšējos laika periodos, kad ekonomika salīdzinoši bija krituma un augšupejošajos līmeņos. To ņemot vērā balstīšanās uz iepriekšējo pieredzi un likumsakarībām, cilvēkiem nedos vēlamo rezultātu. Par cik šobrīd sistēmas brūk, tad kā jūs saprotat, likumsakarību brukšanas brīdī nav. Tāpēc izskaitļot pareizu rīcību ir praktiski neiespējami. Šajā laika periodā jums ir jāiemācās acumirklīgi reaģēt uz jebkuru notikumu, ja jums ir problēmas, kas saistās ar krīzes periodu. Tiem cilvēkiem, kuri jau vairākus gadus, vismaz divus, dzīvo 4 un augstāku dimensiju enerģijās, apkārtējie notikumi būs harmoniski un cilvēkam palīdzoši pozitīvajā virzībā. Ir grūti pateikt vienotu rīcības plānu visiem Latvijā dzīvojošajiem, jo katrs notikums Latvijā uz katru cilvēku atsauksies dažādi un atšķirīgi. Pacentieties jebkurā notikumā saskatīt pozitīvo un uz katru notikumu skatoties veiciet analīzi, bet tādā veidā , ka jūs uzdodat jautājumu: „Kas pozitīvs man no tā ir jāiemācās un ko šis notikums man pozitīvu var dot manā turpmākajā evolūcijā krīzes pārejas perioda laikā?”

Tuvākajos gados mēģiniet paļauties uz savu intuīciju, tāpēc uzticieties sev, jo Latvijas tautas izdzīvošana un katra cilvēka izdzīvošana ir cilvēku rokās. Valdībā esošajiem cilvēkiem šobrīd katastrofāli dzēšas astrālā nauda un viņiem nav laika domāt par jums, bet es, mana mīļā Latvijas tauta (to saka Latvijas tautas egregors), esmu atkarīgs no tā kā jūs tālāk spēsiet saglabāt paši sevi. Dīvaini notikumi notiks Latvijā. Brīžiem nekustamo īpašumu cenas būs ļoti augstas vai tanī pat dienā katastrofāli zemas, taču nekas vairs neatbildīs iepriekšējiem stereotipiem. Bankas kādu laiku ļaus veikt atliktos maksājumus, taču tad sapratīs, ka šādu atlikto maksājumu kļūst arvien vairāk un vairāk un viņu īpašumā tiek atdoti īpašumi par kuriem tika ņemti kredīti. Tādējādi bankas apjuks un nevarēs apsaimniekot šos īpašumus un tanī pat laikā nebūs daudz pretendentu kas vēlēsies šos īpašumus īrēt un kur nu vēl iegūt. Sākot ar 2009.gada pavasari no Rīgas pakāpeniski uz laukiem sāks atgriezties cilvēki, t.sk. jaunieši atgriezīsies uz laukiem, kur viņi sāks veidot jaunas darba vietas, nodrošinot sabiedrību ar svarīgām precēm un vajadzīgiem pakalpojumiem. Lēnām Rīga sāks kļūt tukšāka un mazāk apdzīvota. Arī daudzās ārvalstu lielās pilsētas kļūs tukšākas un turpmāk netiks uzskatīts par prestižu dzīvot pilsētā.

Laiku rajonos veidosies jaunas novitātes, t.sk. tādas kas jums šobrīd pat neienāk prātā, bet jebkurā gadījumā jaunās novitātes nodrošinās Latvijas tautas izdzīvošanu tuvākajos gados. Latvija ir viena no pasargātajām zemēm planētas peripētiju laikā. Vienlaicīgi šeit saglabāsies attīstītu valstu infrastruktūra un vienlaicīgi šeit dzims jaunas sistēmas, kas atbildīs Gaismas ēras enerģijām.

Izglītības sistēma vairs neatradīsies Rīgā kā centrā, bet tā būs pieejama arī dažādos lauku reģionos, tādējādi pieaugs vajadzība pēc pasniedzējiem. Tomēr taisnības labad jāsaka - uz kādu mirkli samazināsies augstskolās studējošo studentu skaits maksātnespējas dēļ. Tomēr tie cilvēki, kuri atbilst 4 un augstāku dimensiju enerģijām, augstskolās mācīties turpinās. Augstskolās notiks mācību priekšmetu revīzija un tieši tāpēc, ka ir ierobežota apmaksāt spēja, tiks radīta šaura specializācija nelielam mācību laika periodam. Ja students vēlēsies varēs turpināt mācības, bet jau citā disciplīnā ar citiem mācību priekšmetiem. Pakāpeniska augstskolas pilna apguve notiks kā pa pakāpieniem.

Ap 2015. gadu Latvijā būs beigusies smagā krīze, taču krīzes noslēguma posmā būs kāds notikums, kas padarīs Rīgu turpmākai dzīvošanai vēl mazāk pievilcīgu, tādējādi Rīgas iedzīvotāju skaits turpinās samazināties. Progresīvās tehnoloģijas un sistēmas stabili dos pamatu iespējai cilvēkiem nopelnīt arī laukos. Birokrātija būs samazinājusies un valsts izzagšana būs beigusies.

Kas attiecas uz banku sistēmu Latvijā – tai vēl priekšā stāv ļoti lielas nedienas, jo tāda naudas sistēma kāda pastāv Latvijā un uz pasaules, ir pilnīgi nederīga Jaunajā Gaismas ēras laikā.

Latvija atgriezīsies seņču pierastajā egregorā. Tā būs zaļojoša, pārtiku ražojoša valsts. Mūsu lauki un meži ir tie, kuri būs kā nacionālā bagātība planetārajā līmenī krīzes un bada laikos. Latvieši spēs pārtiku sev saražot paši un kādu laiku būs jāiztiek bez rīsiem un eksotiskajiem produktiem, taču Latvijas zeme to var, tikai jāsaturas tā, kā Latvijas tauta to mācēja agrāk.

Kas attiecas par klimatiskajiem apstākļiem. Būs laika apstākļos dīvainas novirzes, kad dienas laikā t0 var strauji mainīties 20-300 robežās. Šajā laikā visgrūtāk būs sirds-asinsvadu slimniekiem, bet jūs jau saprotat, ka asinis un asinsvadi ir dvēseles kvalitātes rādītājs, tāpēc kārtojiet savu enerģētiku, lai ir paaugstinātas vibrācijas un ar paaugstinātām vibrācijām jūs spēsiet izturēt krasās enerģijas maiņas. Biežāk kā parasti Latviju piemeklēs arī stipri vēji. Taču esiet saskaņā ar Stihiju gariem un viņi jums būs labvēlīgi. Virpuļviesuļi piemeklēs Latviju biežāk kā parasti, tāpēc jau laicīgi būvējiet savas būves stipras un stabilas. Kopsummā laika apstākļi būs niķīgi, bet ja ņem uz planētas kopējā fona, tad jūsu Latvija ir pasargāta gandrīz visvairāk salīdzinot ar citām piejūras zemēm.

Kādu brīdi pasaulē būs sajukums ar naftas produktu pārdošanu. Naftas produktu magnāti savā starpā saķīvēsies. Ap janvāra beigām un februārī viņu starpā izcelsies ķīviņš par kuru ikdienas cilvēkiem būs jāsmejas. Naudas neprāts būs pārņēmis naftas magnātu galviņas. . .



Jautājam, kas būs ar Igauniju un Lietuvu? Dzīvos.



Jautājam kādas specialitātes jāapgūst/jāmācās nākotnei?

Nākotnes specialitātes būs balstītas uz kalpošanu sabiedrībai, tāpēc tādas specialitātes, kas neko neražo, bet tikai dala, pārdala, uzpērk utml., atkritīs pašas par sevi. Tāpēc ir muļķīgi mācīties par īpašumu pārdošanas dīleri. Tā saucamie vidusposmi nākotnē nepastāvēs. Nākotnes attiecības būs veidotas tādā veidā, ka būs tiešā saikne ražotājs-pircējs. To atļaus attīstītās tehnoloģijas un sistēma, ka starp zemnieku un pircēju ir vesels bars ierēdņu, noliktavas, veikali, pārdales un kvotu sistēmas – vienkārši nepastāvēs. Tāpēc tās profesijas, kuras nākotnē tiks pieprasītas ir balstītas uz tiešo ražotāju vai pakalpojuma devēju. Protams, pieprasītas profesijas būs skolotāji, medicīnas darbinieki, kuriem būs dziļas zināšanas dvēseles mācībā un svarīgi būs cilvēki, kuri rada ne tikai fiziskas vērtības bet arī garīgās, dvēselei atbilstošās vērtības. Garīgo vērtību profesiju nozīme būs tajā apstāklī, ka šie speciālisti radīs dvēseles izglītojošas lietas un tāda situācija, ka tiek rādītas šausmenes un viss kas saistās ar baiļu un vardarbības enerģijām, vairs netiks pieprasīts, arī ilūziju šovi un līdzīgas programmas tiks uzskatītas par cilvēku vērtības pazeminošām enerģijām.



Jautājam kas būs ar sabiedrisko transportu?

Starppilsētu transportam ir divi posmi. Laikā līdz 2013.gadam starppilsētu transports ar katru mirkli būs citādāks, bet cilvēkiem nelabvēlīgāks, jo šobrīd pie varas esošie nespēj saprast, ka cilvēkam nav iespēju pārvietoties citādāk, jo viņi ir pieraduši to darīt savās lepnajās mašīnās.

Sākot ar 2012.gada rudeni pakāpeniski veidosies jauna starppilsētu transporta sistēma un jauni transporta veidi vairs nebūs atkarīgi no naftas produktiem, tāpēc ar katru gadu kļūs arvien labāka saskarsme starp lauku reģioniem savā starpā. Sabiedriskais transports vairs nebūs kā privilēģija braukšanai uz Rīgu, bet tas būs iespējams arī dziļākajos lauku nostūros. Latvijā cilvēki uz to laiku sāks pastiprināti atjaunot savas seņču mājas arī pat tādos Latvijas reģionos, kas šobrīd tiek uzskatīti par mazsvarīgiem un šajos reģionos zemes vērtība pagaidām ir ārkārtīgi zema.



Jautājam kas notiks ar bērnu pabalstiem un pensijām?

Tas augšā nevienu neinteresē. Ir iestājies otrs periods brīvas Latvijas vēsturē, kad pensionāriem šis laiks būs grūts, jo pensijas nenosegs pensionāru vajadzības, bet tajā pat laikā dažās ģimenēs pensijas būs vienīgais iztikas avots, arī darba spējīgiem cilvēkiem, jo viņiem nebūs darba. Tieši šajā brīdī dzims ļoti daudz spožu ideju kā palīdzēt sabiedrībai un nodrošināt sabiedrību ar zināma veida precēm. Darba spējīgie cilvēki radīs jaunas sistēmas un sistēmu produktus.

Bērnu pabalsti turpinās būt, diemžēl arī tie būs niecīgi un pabalstu pielikšana bērniem Latvijā līdz 2012. gadam, ja arī tiks deklarēta, tad fiziskā nauda būs mazāka un mazāk vērtīga kā šobrīd. Tas arī būs viens no iemesliem kāpēc sāks samazināt ierēdņu skaitu daudzajās valsts struktūrās



Jautājam vai sauszemes teritorija paliks nemainīga?

Pagaidām jā, bet ļoti drīz pēc 2015.gada tiks būvēti aizsargdambji un vaļņi, lai nosargātu Latviju no applūšanas (bet ne pa visu teritoriju).



Jautājam vai turpināsies pagastu teritoriālā reforma?

Ja viss būtu ritējis sekmīgi, pagastu apvienošanās būtu notikusi, jo tādējādi var pārvaldīt lielākus līdzekļus ...., bet no otras puses tauta sekos tautas kalpiem vēl acīgāk, jo nu viņu būs mazāk un viņu darbībai izsekot būs vieglāk. Sākušās jukas apturēs daļēji pagastu apvienošanas procesu un daudzumu, tas paliks pusdalītā veidā. Daudz ko paspēs izjaukt, iznīcināt un tieši šī – jaunā radīšana visbiežāk izpaliks.



Jautājam vai uzcels Gaismas pili – bibliotēku?

2030.gadā ir uzcelta, bet neizskatās tā kā ir tagadējais projekts. Pa vidu ir daudz un dažādas jukas un, iespējams, kādu pat nošaus . . . .



Jautājam vai būtiski mainīsies izglītības sistēma, lai bērni ar prieku ietu uz skolu?

Mainīsies. Tā būs fantastiska. Bērniem mācīs to, kas ir vajadzīgs dzīvē un reāli izmantojams. Bet tas nebūs rīt un parīt un arī augstskolu sistēma vēl tāda kā ir - kādu laiku pastāvēs.



Izglītība.

Daudzi pieaugušie šajos juku laikos nespēs izturēt šo baiļu un haosa enerģiju spiedienu un pirmie kas no tā cietīs būs bērni, kas pēc savas būtības ir Gaismu nesošie. Visi bērni būs tie, kuriem būs jāiztur pieaugušo bezspēcības enerģiju triecieni. Tāpēc, skolotāji, esiet viedi un īpaši uzmanīgi pret bērniem. Šajos laikos viņiem būs pietiekoši smagi ģimenēs, lai arī vēl papildus izturētu slodzi skolā. Jūsu uzdevums ir saglabāt mieru un Gaismu sevī un dalīties ar to ar bērniem. Jūs būsiet tie, kas būs kā cerību un mīlestības Avots. Daudzi pieaugušie iegrims tādā ārprātā no saviem parādiem, bezspēcības, ka aizmirsīs par bērniem.

Pieaugušie domās par to kā pabarot fizisko ķermeni, domās par to ko ģērbt, kā palaist bērnus uz skolu, taču par Mīlestību, par maigumu, glāstu un uzmundrinājumu daudzi aizmirsīs. Jūs, pieaugušie, uz Zemes iemiesojušās dvēseles, kas esat šeit, ziniet, ka labs aktieris spēj nospēlēt savu lomu izcili vissliktākajos apstākļos un ar vissliktākajām dekorācijām.



Kādas izmaiņas notiek fiziskajā un smalkajos ķermeņos?

Jūs esat pārgājuši pāri Gaismas ēras enerģiju robežai, kurā vairs nemēra scenārijus, bet mēra vibrāciju ķermeņa noformēšanos no tā, kādam ir jābūt vibrāciju ķermenim, kad viņš ir pilnībā izveidojies un atbilst Augšāmcelšanās enerģijām. Ja jūs pieņemiet, ka trīs zemākie smalkie līmeņi ir pārtransformējušies Gaismas vibrāciju ķermenī pilnībā un to jūs pieņemat par 100, tad jūs varat aprēķināt kāds ir vibrāciju ķermeņa stāvoklis % uz to brīdi, kad jūs sevi pārbaudiet. Lai veidotos vibrāciju ķermenis ir jāievēro blakus elementi, tātad tā ir dažādu enerģiju harmonizācija jūsu daudzdimensiju būtības visās izpausmes formās, ieskaitot Akaši hronikas. Viens no elementiem, kas kārtosies šobrīd ir tā saucamās „senās” smadzenes jeb pakauša daļa, kurā ir dzīvībai svarīgākie un vitāli nepieciešamākie fizioloģiskie procesi un instinkti, t.sk. redze, dzirde. Kas attiecas uz redzi un dzirdi, tad izmaiņas, kas notiek fizioloģiskajā līmenī ar jums, ceļoties fiziskā ķermeņa vibrācijām, nepārprotami skar arī spējas uztvert caur redzi, dzirdi, garšu, smaržu u.c. sajūtām 3-diemensiju pasaulē. Tā kā jūs šobrīd aktivizējaties vibrācijās, kas jau atbilst 4 un augstāku dimensiju enerģijām, tad, kā jūs saprotiet, šīm dimensijām arī atbilst spēja citādāk redzēt, dzirdēt utt. Tāpēc notiek daudzi procesi jūsu fizioloģiskajās izmaiņās, ko var kvalificēt kā vecuma pazīmes, bet savukārt tā tomēr ir sajūtu un jūtu pielāgošanās 4 un augstāku dimensiju līmeņiem. Tas, protams, rada jūsos zināma veida disharmoniju, jo, piemēram, redze vairs nav pietiekoši laba un atbilstoša 3-dimensiju redzēšanai, bet tajā pat laikā jūsu redze vēl ir slikti pielāgota augstāku enerģiju un cita tipa enerģiju un pasauļu saskatīšanai. Tāpēc tas jums rada diskomfortu un daļējas neērtības 3-dimensiju pasaulē.

Ja atceraties Vangu, tad zināt, ka 3-dimensiju pasaules redzes viņai nebija, jo to viņa bija pazaudējusi, taču viņai aktivizējās 100% cita redze, uz kuru jūs tikai tiecaties. Šis ir starpposms, pārejas periods, kur nav stabilitātes nevienā no enerģiju līmeņiem. Tas izmainīsies ar laiku un jūs to sapratīsiet daudzkārt vēlāk. Cilvēki, kuri uzsākuši garīgās attīstības ceļu, ir uzsākuši arī dzirdes, redzes un citu uztveres un sajūtu orgānu pārveidošanu. Tāpēc vislielākā kļūda, ko var izdarīt cilvēks šādā brīdī - ir pārtraukt garīgo augšupeju, jo tādā gadījumā cilvēka fiziskais ķermenis ar visiem uztveres un sajūtu orgāniem atradīsies „iesprūdušā” stāvoklī starp 3 un augstākām dimensijām. Tas ir līdzīgi kā kad lifts ir iestrēdzis starp stāviem. To ņemot vērā, mēs iesakām turpināt iesākto darbu sevis pašpilnveidošanā, maksimāli tiecoties pretī tām enerģijām un vibrācijām, kuras visā savā pilnībā atnāks pēc 2012.gada. Tiem, kas garīgi attīstās šis ir vienīgais pozitīvais ceļš un citas alternatīvas nav. Līdz ar to jūs varat izprast, ka augšupejas ceļš, tas ir komplekss darbs ar sevi, kur vienlaikus tiek kārtoti daudzi līmeņi, ķermeņi un veidoli.

Parunāsim par 2009.gadu. Iespaidi kopsummā.

Vismazāk šajā visā gada procesā zaudējumus izjutīs tie cilvēki, kas ir viduvēja un zem viduvējā materiālā nodrošinājuma slāņa pasaulē kopumā, jo viņiem tā pa īstam nav ko zaudēt. 2009.gads raksturojas ar transformāciju astrālajā līmenī, kurā atrodas uzpūstā ilūziju enerģija, ko sauc par naudu un virtuālo bagātību. Tātad 2009.gads ir astrālā līmeņa dzēšana, lai transformētu naudas enerģiju un virtuālo bagātības enerģiju par tādu enerģijas veidu, kas ir harmonisks planetārajā līmenī. Naudas VARENĪBAS dzēšana daudzos cilvēkos izdzēsīs iedomību, uzpūtību, augstprātību, pārāk augsto pašnovērtējumu u.c. dvēseles slimības. Ja šīs dvēseles slimības būs cilvēku skārušas pārāk dziļi, tad šādi cilvēki, nevarēdami atbrīvoties no slimības sekām kā, piemēram, alkatības, nekaunības, nelietības, meliem, vardarbības utt., gluži vienkārši ies bojā fiziski tuvāko gadu laikā (sākot ar 2009.), jo šādi cilvēki neatbilst Gaismas ēras ienākošajai enerģijai.

Kopsavilkumā sakot – dzisīs materiālisma, izvirtību un atkarību kults. Laimīgākas būs tās zemes, kur lielākais cilvēku īpatsvars ir brīvs no iepriekš nosauktajām dvēseles slimībām. Smagāks stāvoklis būs tajās valstīs, kur būs lielāks iedzīvotāju īpatsvars, kuri būs vēlējušies dzīvot grezni, dižojoties un tādi cilvēki, kuri dzīvoja ar to, kas viņiem vēl nepienākas, jeb tā saucamie nenopelnītie enerģijas veidi. Precīzāk - viens no šādiem dzīvošanas veidiem ir tad, kad cilvēks vēl nav uzkrājis savā garīguma bankā tādu pozitīvās enerģijas uzkrājumu, kurš dod cilvēkam tiesības iegādāties vēlamās lietas bez kredīta. Arī zagtā nauda pieder pie līdzvērtīgiem nenopelnītiem līdzekļiem.

2009. un 2010. gadā bruks sistēmas, kas uzturēja iespēju cilvēkiem dzīvot ar to, kas viņiem nepieder un nav iegūts ar tīrās dvēseles nodoma spēku un darbu.

Un tagad nedaudz par tendencēm 2009.gadā.

Janvāris. Latvija. Viņi mālē visu vēl briesmīgākās krāsās nekā kopsummā patiesībā ir. Īstenībā lielākajai iedzīvotāju daļai tas nav tik briesmīgi. ..., bet mazāk ietekmē Latvijas iedzīvotājus, kas dzīvo vidējā un zem vidējā līmeņa.

Pasaule kopumā. Brūk un jūk milzīgās infrastruktūras (kur ir lielie ražošanas monstri) un ar katru mirkli monstru īpašniekiem samazinās naudas ieguve un tas pats, ko viņi ir ieguvuši no saviem ražojošajiem īpašumiem, ir kā tukši papīri, jo nav vērtības, kur varētu ieguldīt piederošos līdzekļus. Īpašniekiem nostrādā baiļu mehānisms, tāpēc peļņu, ko ir ieguvuši no ražošanas monstriem, viņi pievāc sev un nevis izmaksā strādniekiem kā papildus naudas. Tādējādi vienlaicīgi zāģējot zaru uz kura paši sēž. Šis process turpināsies 2.5 gadu garumā.

Februāris. Latvija. ... Iedzīvotājiem ir apnikusi haizivju cīņa un viņi ir noguruši, tāpēc vairāk un vairāk pievēršas savai būtībai, meklējot izeju sevis pilnveidošanā, ...

Marts. Latvija. Ja salīdzina janvāri un februāri, tad martā ir ļoti augsts vilnis savstarpējās nesaskaņās, neuzticībā, kašķos, bet lai novāktu konkurentu, tiek veiktas arī tā saucamās „podstavkas”, un, protams, tie, kas ir alkatības pārņemti, tajās iekrīt. Mazās zivis tīklos, lielās pagaidām brīvi peld apkārt. Nauda, nauda . . . cilvēki guļās ar šo vārdu un cilvēki ceļās ar šo vārdu, cilvēki dzīvo ar šo vārdu . . . . daudzi vairs nedzīvo šī vārda dēļ.

Pasaule kopumā. Viss lēnām brūk. Histērija un katrs plāns, ko veido glābšanai, lai glābtu bankas, ražošanas monstrus, ar laiku cieš neveiksmi un pasaule ir apjukusi, jo vairs nestrādā vienmēr tik akurātie likumi ekonomikā, finansēs un melnajos darījumos.



Aprīlis. Latvija. Aust gaisma, pavasara gaisma, cilvēki nadzīgi skraida pa sēklu bodēm un jau ir izrēķinājuši kā apstādīt savu zemes pleķīti. (Vai jums ir iegādātas sēklas?) Vidusmēra cilvēkos ir smagums, bet nav uztraukuma, jo viņi zina, ka ar kartupeli izdzīvos un nav baiļu, ka nav lepnās greznības un rocības, jo galu galā viņiem tādas pa īstam arī nav bijis. Rīga sāk palikt tukšāka, cilvēki no Rīgas dodas mājās, dodas uz dzimtajām mājām. Smags, ļoti smags laiks tiem, kuri ir pieraduši pie labas dzīves, jo pie horizonta parādās liels baiļu un neziņas mākonis par šo cilvēku nākotni. Viņi tā arī nespēj saprast, kā viņi spēs dzīvot tālāk bez viņu pierastās vides. Sākas periods, kad daudzi ir krustcelēs un tas nozīmē, ka daudziem ir jāsāk dzīvot kā ikdienas vidusmēra cilvēkiem, vai arī daļa, ar to nespējot samierināties, šo pasauli atstāj. Tas ir sākums šim procesam, kas turpināsies ar lielākiem vai mazākiem uzplūdiem līdz pat 2013. gadam.

Pasaule.....Tas ir noticis..., pasaule mainās. Jūs nekad vairs neieraudzīsiet tādu pasauli kādu pazināt. Neplānojiet uz maiju braucienus ārpus Latvijas.

Maijs. Latvija. Daudzu lietu šoks ir pārņēmis Eiropu. Mūsējie, kas pakalpoja katram Eiropas svilpienam ir apjukuši, jo Eiropa vairs nesvilpj. Nav svilpiena, nav rīcības un Eiropas valstis savā starpā sāk kašķēties... Latvijas iedzīvotājiem viss jau ir noriebies. Rokādes ar valdības krišanu un manipulācijas, kas tika veiktas, tautai ir mazsvarīgas un lielākā tautas daļa ķepurojas pati.

Jūnijs. Latvija. Zied ziedi un augļu koki un mostās pļava, bet putni gatavojas perēt bērnus. Un nekas jums, Latvijā, nav tāds kā bija, ja neskaita šo pavasara noskaņu. Ir notikušas izmaiņas šī pusgada laikā. Vēži tie paši – kulīte cita. Ar vecajām metodēm nevar, jaunu nav un arī vecie vēži neprot jaunas metodes radīt, pie tam viņi nemaz negrib radīt jaunās metodes, jo tas nozīmē, ka jāsāk domāt par tautu un jāārstē savas slimās dvēseles. Arī viņi ir piekusuši. Piekusuši ir visi, bet tas vēl nav nobeigums procesam, ko sauc par pārveidošanos.

Krievija. Ir apsēti lauki vairāk nekā parasti. To dara kooperatīvi un arī paši cilvēki savā piemājas pleķītī. Cilvēki gatavojas bada ziemai uz pasaules, bet sliņķi un dīkdieņi pamazām nodzeras un izplēnē. Krievijā cilvēku skaits sarūk, taču tie, kas paliek, tie ir tie cilvēki, kas vairāk vai mazāk būs atbilstoši Krievijas valsts varenībai nākotnē.

Pasaule kopumā. Dažos pasaules reģionos ies bojā cilvēki bada un epidēmiju dēļ. Smagi velkās katra diena ASV. Cilvēki no rīta pamostās un viņi nezina kāds smagums atkal nāks klāt dienas garumā, taču labi apjauš, ka diena atkal nebūs vieglā.

Jautājam vai būs arī kaut kas labs?

Mostās cilvēku apziņa, notiek resursu pārdale taisnīgi. Cilvēki atgriežas arī naturālajā saimniekošanā. Tīrs un salāpīts apģērbs nav kauns, ar lepnām mašīnām vairs braukā tie, kuru dvēseles tā arī neatveseļosies, taču viņi saprot, ka viņi ir sveši un tauta vairs viņus neapbrīno. Jā, tautai sāk nostabilizēties citi vērtību kritēriji, arī zelts ir mazvērtīgs. Ja cilvēkam vienā plaukstā ir grauds no zelta, bet otrā ir dīgtspējīgs graudiņš, tad kā lielāko vērtību viņš novērtē šo dīgtspējīgo graudiņu, bet zelta graudu var iemest zvirbuļu barā, lai viņus drusku patramdītu.

Pēc pusgada jūs dzīvosiet citā pasaulē, bet ne vēl Gaismas ērā. Sargiet sevi, sargiet savus bērnus, mīļos un tuvos, sargiet savus draugus un palīdziet viens otram un jūs izturēsiet, it īpaši tu, Latvija, pasaku un teiksmu zeme!



Ar mīlestību -

jūsu Gaismas Skolotāji un Kosmiskais Skolotājs Sai Baba.
 
 
( Post a new comment )
kuskus: 118[info]kuskus on 20. Marts 2009 - 12:59
zini, stiliņš + tā saucamās „podstavkas” un Sai Baba...
nu, nelīmējas kopā.. Latvija tiešām ir pasaku un teiksmu zeme!
Šis ieraksts tam ir vistiešākais pierādījums.
(Atbildēt) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Marts 2009 - 13:19
Jā, diemžēl Sai Baba nav skolotājs vispār, nemaz nerunājot ka Kosmiskais.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]primadonna on 20. Marts 2009 - 13:27
kas tad viņš ir?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Marts 2009 - 13:36
Veiksmīgs biznesmenis, krāpnieks, bet var jau būt, ka kādam viņa egregors (nevis viņš pats) palīdz. T.i. ir viņš un ir priekšstats par viņu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]primadonna on 20. Marts 2009 - 13:40
esi ar to saskāries?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Marts 2009 - 13:44
Viņš sevi sauc par Dievu, bet visiem īstenajiem avatāriem jābūt minētiem Vēdās. Pat Jēzus ir minēts Vēdās. Viņš saka, ka ir augstāks par Krišnu, bet Krišnas skaistums un spēles bija ne ar ko nesalīdzināmas, kad viņš ir tikai vecs cilvēks ratiņkrēslā (Krišna nekad nenovecoja). Viss, ko viņš dara, ir kaut kādi fokusi, kas jau sen ir atkosti un ir bijušie Sai Babas sekotāji, kas saka, ka viņš seksuāli uzmācas jauniem vīriešiem. Bet neviens jau tam netic, jo visi tā iegrimuši garīgajā mīlestībā pret viņu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]primadonna on 20. Marts 2009 - 13:56
tad jau viņš sēž cietumā? vai psihenē?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Marts 2009 - 14:14
vinjsh neseezh cietumaa, jo vinjam tic arii cilveeki Indijas valdiibaa. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Marts 2009 - 13:56
Es personīgi domāju, ka daudzi no Sai Babas sekotājiem ir daudz augstāki par viņu pašu. Piem. igauņu dziedniece Lūle Vīlma arī tic, ka Sai Baba ir nezin kas. Tas mani pārsteidza. :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
psihs: 2[info]psihs on 20. Marts 2009 - 13:59
viņai varbūt nav internets
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Marts 2009 - 14:13
jaa, bet vinjai ta ir taas speejas, kad var pateikt visu par cilveeku, vnk paskatoties uz vinju vai vinja focheni
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
psihs: lapsa[info]psihs on 20. Marts 2009 - 14:19
man arī ir spējas, un es redzēju, ka sai baba ir resns pretīgs nigers
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
psihs: lapsa[info]psihs on 20. Marts 2009 - 14:21
varbūt viņai nav brilles
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 20. Maijs 2009 - 18:35
Mincīt, Lūle Vīlma jau sen ir zem zemes...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sickboy[info]sickboy on 20. Maijs 2009 - 18:57
Kas tev liek tā domāt? 7 gadu laikā ķermenī nomainās visas šūnas. cilvēks nav ķermenis. cilvēks ir dvēsele. un dvēsele nav zem zemes. ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)