gandrīz gandrīz ideālas vakariņas - Post a comment

Jan. 14th, 2012

[info]virginia_rabbit

05:41 pm - indoeiropiešu kompromiss

es tikko no vakariņām pie [info]special_k, vēl ar indiešu ēdienu garšu mutē. ļoti maiga, pozitīva pēcpusdiena - bez alkohola, bet ar kārtīgu masalu. ļoti garšīgu ingvera zupu (to iesaku visiem izmēģināt), bet mazāk garšīgu otro ēdienu - kaut kas nebija lāga ar tiem rīsiem, jo saimniekam pašam arī rīsi diez cik negaršojot, tāpēc atļāvās pārvārīt un nopūdelēt. abi panīri bija ok - acīmredzot, siera siešana ir [info]special_k stiprākā puse, īpaši vēl ja ir tādas jaukas palīdzes, kā viņa sieva un māsa (?) - pa trim esot trijās stundās visu paveikuši jeb kā [info]mako teica: ar 9 sievietēm bērnu varot uztaisīt arī mēneša laikā. vispār jau visi ēdieni mazliet vilka uz kompromisu, nevis autentisko Indiju - jo vienai sievai ass nepatīkot, otrai sāļš, bet trešā gaļu neēdot, savukārt, grupiņā #1 ir 3 vīrieši (es pārstāvēju šoreiz vienīgo dāmu - [info]up, kas bija ieputināta savos laukos) un viņiem varbūt arī prasījās mazliet kreptīgāk. saimnieks arī nenoliedz, ka Indijā bijis tikai 2 nedēļas un tās pašas konferenču zālē nosēdējis, tāpēc indiešu virtuves izvēle drīzāk ir tāds kā izaicinājums, nevis meistarstiķis.

es liktu vērtējumā gan plusus, gan mīnusus. par drosmi un čakarēšanos: 10, bet par aizkavēto sākumu 1 punktu nost (jo ielūgumā biaj piekodināts, ka sāksim tieši 15.00), tātad 9. par draudzīgo atmosfēru un mīlīgi pozitīvo izklaidi, kurā mums bija jāzīmē - arī 9 (1 punkts nost par eiropeiskajiem traukiem),
par uzkodu iņ&jaņ - 8, par zupu - 9, par otro ēdienu - 6/7, bet par burkānu saldo, kā mēs ar [info]laboratorija atpakaļ brienot pa čagano sniedziņu nospriedām - tas bija lielisks, tāpēc =10.

kopā 8.58, plus paldies par doggy bag. stabils devītnieks.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: