Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 25th, 2010|08:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[lauska]
Labvakar, cienītās un godātie! :) 

 
Uzradusies vajadzība pēc sporta pulksteņa, patiesībā vienalga kāda, galvenais, lai strādā un ir pulsa mērīšanas funkcija, laikrādis un iespēja iestatīt pīkstēšanu ik pēc noteikta laika. 
Pa lēto, protams. Vabūt kādam no jums mājās kaut kas tamlīdzīgs mētājas - nevajadzīgs un vientuļš? 
Varbūt ir idejas, kur iegādāties lētāk kā interneta veikalos? 

 Pateicos par atbildēm!
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]zetinja
Date:April 26th, 2010 - 12:40 pm
(Link)
Pulsametrs sastāv no divām daļām - pulksteņa un jostas, ko liek ap ribām - pulsu mēra tā josta, bet pulkstenis tikai uztver signālu un parāda uz ekrāna.

Ceļotājā (celotajs.com) var nopirkt pa 40 lati Sigma Onyx pulsametru un tas ir lētākais pulsametrs, kuru ir vērts gādāt, ja tu plāno šamo lietot arī sporta zālēs, sacensībās vai vispār lielās kompānijās.

Tas tādēļ, ka tas ir lētākais modelis, kuru man izdevās atrast un kuram ir signāla kodēšanas opcija (tb šis konkrētais pulkstenis saprotas tikai ar šo konkrēto jostu). tiem aparātiem, kas signālus nekodē var sanākt, ka tavs pulkstenis uztver blakus esošā cilvēka jostas signālu un tad ir sviests - rāda visādas muļķības, izčakarēts rādījums un statistika treniņiem utt utt.


vēl ir tādi pulsametri, kas sastāv no pulksteņa tikai, (firmu neatceros, bet Elkor Plazā redzēju) bet šams pulsu rāda tad, kad tu viņam konkrētā vietā pieliec otras rokas pirkstu, tb tu nedabon vidējos, minimālos, maximālos rādījumus, kā ari nepīkst pie intervāliem.. manā uztverē pilnīgi nejēdzīga iekārta.