Vajag, vajag, vajag - vajadzīgas pagaidu mājas [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vajadzīgas pagaidu mājas [Dec. 27th, 2009|07:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[kepinas]
Šis 9 mēnešus vecais runčuks izaudzis un vairs netiek savā slēptuvē, sala laikā (ko arī sola šonedēļ...) slēpies zem apstādījumu krūmiem un bieži viņa garspalvainajā kažokā ir iesaluši ledus gabaliņi. Runčuks ir ļoti mīlīgs ar tiem par kuriem ir drošs, ka nedarīs pāri. Pašlaik atrodas Rīgā, aiz Zemkopības Ministrijas. Meklējam viņam pagaidu mājas uz neilgu laiku, kamēr atradīsim labas, īstas mājas! Sludinājumi tiks salikti avīzēs, vetārstam atrādīts, vajadzīga tikai pagaidu silta pajumte un mīļums!  kepinas@inbox.lv Loti gaidīsim!



No cilvēka tas prasīs tik maz, taču viņam tas būs TIK DAUDZ.
Gaidīsim arī ziņas no cilvēkiem, kuri vēlas viņu adoptēt uz visu viņa mūžiņu, būt viņa uzticīgi un gādīgi draugi. Sim puisim piemērotas būs mājas ar iespēju iet ārā, jo pieradis pie āra brīvības un svaigā gaisa. : )

linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]laboratorija
Date:December 27th, 2009 - 08:07 pm
(Link)
Izskatās gandrīz kā dvīņubrālis manējam. Pagaidu mājas uz neilgu laiku varu mēģināt piedāvāt, bet nezinu, ne kā viņi satiks savā starpā, ne arī vai neiesmērēsiet viņu man uz mūžu. Es ar vienu knapi tieku galā, goda vārds.
From:[info]kepinas
Date:December 27th, 2009 - 08:11 pm
(Link)
Vai tev ir nodalāmas telpas (virtuve, piemēram) - ja nu kas? Sākumā abi varētu būt nobijušies. Uz mūžu nesanāks, uz to vari i necerēt. ; )
[User Picture]
From:[info]laboratorija
Date:December 27th, 2009 - 08:16 pm
(Link)
Telpas ir. Bet tad man jānopērk vēl vienu kastīti? Par cik ilgu laiku vispār varētu būt runa?
From:[info]kepinas
Date:December 27th, 2009 - 08:23 pm
(Link)
Kastīti varu iedot, tādu apaļu gan un bez maliņām, bet kaķi lieto. :) Nu sludinājums ar bildi būs Lauku Avīzē, runčuks ir skaists un jauns, kas nozīmē, ka es teiktu kādas divas nedēļas, lai nebūtu pārāk optimistiski. Protams, nekad neko nevar zināt, varbūt trīs nedēļas. Ja pēkšņi nevarēsi vairs viņu izmitināt, meklēsim citas iespējas.

(Pie reizes arī pareklamēšu iespēju pievienoties sludinājuma naudiņas samešanai, jo tas maksās kādus ~12ls. Ja arī neviens nemetīsies, tad jau liks tik un tā.)
[User Picture]
From:[info]laboratorija
Date:December 27th, 2009 - 09:03 pm
(Link)
OK. Uz divām nedēļām varu paņemt pamesto puiku siltumā. Bet, nu, tā. Ja pēc tām nedēļām neviens viņu negribēs ņemt, izlaidīšu turpat pie Zemkopības ministrijas. Un sludinājumam nemetīšos, bet nopirkšu papildus kaķubarību un smiltis. Piedodiet, ja varat.
[User Picture]
From:[info]laboratorija
Date:December 27th, 2009 - 09:19 pm
(Link)
Nu, trīs nedēļas.
From:[info]kepinas
Date:December 27th, 2009 - 09:25 pm
(Link)
Mēs varam sarunāt termiņu trīs nedēļas, sarunāt, ka ja kas mainās, tu man pāris dienas iepriekš ieziņo, taču ir kategoriski izslēgts pat pieminēt vai iedomāt vārdu savienojumu "izlaidīšu turpat atpakaļ"! Kur tu mitinies un kā ar taviem laikiem? Vēl par kaut kādām detaļām varētu e-pastā.
[User Picture]
From:[info]laboratorija
Date:December 27th, 2009 - 09:45 pm
(Link)
Es zinu, ka izklausos ļauns, bet pagaidu mājas ir pagaidu. Turpmāk tagad labāk rakstīt uz tām kepinam@something?