Vajag, vajag, vajag - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

dzīvoklis Dec. 29th, 2008|03:28 pm

samantta
Izīrējas 3 istabu dzīvoklis, no janvāra brīvs.
Atrodas centra - Čaka un Artilērijas ielas stūris, pretī 6. vidusskolai. Sētas māja, renovēta, ar kodu pie ieejas durvīm. 2 istabas izolētas, viena caurstaigājama, bet tā vislielākā. Visur nomainīti logi (lielas palodzes), jauni radiatori (ļoti, ļoti silts), forša remontēta vannasistaba. Istabas normālā stāvoklī (t.i. ar iespējām pēc savas gaumes izpausties). Koridorā iebūvēts liels skapis, augstie griesti. Ir vēl 4. telpa - t.s. "meitas istabiņa", var izmantot kā saimniecības telpu. Virtuves izskats gan varbūt neatbilst kosmētiskiem standartiem, jo vienā pusē bira nost flīzes, tās pašlaik ir norautas un siena gaida, kad kāds to "uzprišinās". Taču visādā ziņā jauks dzīvoklis, noteikti apskatāms, e-pastā varētu mēģināt kaut kādas ar mobilo bildētas bildes.
Cena 330ls/mēn. + komunālie. Tagad ar visu megakarsto apkuri un nenormālu ūdens tērēšanu (katra diena dušā + veļasmašīna) uz 3 cilvēkiem, katram sanāca ~40 ls.
ēpasts - samanta.berzina (at) inbox . lv

P.S. mājas saimnieks ritīgi foršs cilvēks, ar ko man šķiet jebko var sarunāt + foršs parvaldnieks, kurš allaz būs klāt ja kaut kas nav ok.
P.S.2. Ir noslēgts līgums ar itrisinajumi.lv par internetu - 20mb/s. 16,50 mēnesī. Ja tagad atradīsies kas iet dzīvot, līgumu nelaužam, nav nekas jāierīko pa jaunu.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: