Vajag, vajag, vajag - mashinu [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mashinu [Feb. 12th, 2008|10:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[spriidiic]
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]krokomots
Date:February 12th, 2008 - 11:15 pm
(Link)
VW ir viena štelle - viņi rūsē kā maitas un grab! Tad jau ņem kādu AUDI,tas nerūsē!

it īpaši to 90-sākumgadu gadu mašīna būs izturīga lauku ceļiem, pieklājīga pilsētai, daļas vēl ir samērā lētas,šroti pilni, oriģinālās ar var dabūt, mašīna vienkārša, ērta, loģiska, nav ne spranču, ne uzlecošās saules zemes brīnums, bet korekto vāciešu štelle. Tas varētu būt kāds audi 80 (B4 vai B3). Pa 1500 ls atradīsi gan jau kaut ko, lai gan viņiem cenas i biki lielākas, jo cilvēki VNK viņas pērk un brauc pa laukiem, jo nenobirst uzreizi kā galīga naglu kaste.

man pašai ir pirmā mašīna B4, 93. gada, zaķene ripo feini, es laimīga - kruts pirmais vāģis. gaidu bagātu vīru lai apgreidotos uz Audi allroad! :)

starpcitu, vnk pētījumam, pabrauc pa laukiem, teiksim, kāda šoseja ap Madonu, un paskaiti kāda markas mašīnas visbiežāk brauc pretim - aha! Audi B4! tas jau par kaut ko liecina, dūd.

[User Picture]
From:[info]dusk
Date:February 13th, 2008 - 06:36 pm
(Link)
Ar rūsu kā paveicās. Rusē visi. Neatkarīgi no markas. Audī ir sūdīgāks laušanai. Varbūt biki cietāks braukšanai. Es teiktu abas markas identiskas, kā paveicās ar konkrēto modeli. Visumā, nedaudz VW ir vienkāršāks. Putekļi pa lauku ceļiem abiem firmām iekšā nāk vienlīdz ātri :D