Vajag, vajag, vajag - Kaķēniem vajadzīgas mājas : ) [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kaķēniem vajadzīgas mājas : ) [Aug. 10th, 2010|11:45 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[kepinas]

Diviem burvīgiem kaķēniem vajadzīgi gādīgi rotaļu kompanjoni uz dzīvi, kuri dalīs ar viņiem savus spilvenus un kuru klēpjos ir vieta maziem murru'dzejniekiem.
Tāpat viņu pilnīgi melnā māmiņa meklē savu īpašo mūža'draugu.


TĪĢERĒNS!
Vīrišķīgs un pašpārliecināts kaķu puika, kurš vislabāk iederēsies kādā privātmājā vai lauku mājās, kur varēs būt kundziņš un saimnieks pār visu. Neatvairāmi skaists un šarmants. Mīlīgs, murrīgs un ilgojas savu māju.


MELNĪTIS!
Brālītis Melnītis. Ar nedaudz izkaisītu sidrabiņu ap austiņām. Bezgala maigu, mīļu un liegu raksturu - tik saskanīgs ar savu garspalvaino un dižciltīgo kažociņu. Ģimenē, kurā ir vieta jaunākajam brālītim, kuru vienmēr divtik samīļot un kuram vienmēr būs atvēlēts mīkstākais spilvens gultā. Iederēsies dzīvē privātmājā vai dzīvoklī, kur cilvēki ir daudz mājās, lai viņu ļoti mīļotu.


MĀMIŅA!
Nonāca pagaidu mājās divas dienas pirms pasaulē laida mazuļus, ko būtu darījusi kastē uz ielas - kas nebūtu bijuši īpaši labi apstākļi jaunajai ģimenītei. Tagad sterilizēta.
Absolūti maģiska būtne. Ļoti vieda un sajūtīga. Pilnīgi melna - ar visdziļākajām acīm, kuras pauž spēcīgu skatienu. Viņa gaida SAVU cilvēku. Ļoti.


RAKSTIET - kepinas(pie)inbox.lv
linkpiedāvāt variantu