Vajag, vajag, vajag - vajag dzīvokli [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vajag dzīvokli [May. 20th, 2010|04:31 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[milk]
Meklējam dzīvokli, vēlams 2-3 istabas, ne vairāk par 65m2 lielu. Vajag rajonā, no kura ar vienu transportlīdzekli var aizbraukt gan līdz Vecrīgai, gan līdz Purvciemam. Vēlams bez mēbelēm (var būt drēbju skapji), bet ar sadzīves tehniku (plīts, veļas mašīna, vairāk arī neko nevajag, ledusskapis ir pašiem). Būtu forši, ja dzīvoklis būtu normālā/labā stāvoklī, bez puķainām tapetēm. Pavisam ideāli būtu, ja būtu paliela virtuve, kur var apgriezties vismaz 4 cilvēki.

Mēs esam divi+divi kaķi, kas ir briesmīgi kārtīgi un nekādu ļaunumu topošajam dzīvoklim nenodarīs. Naudiņas varam maksāt līdz 150LVL mēnesī par īri+komunālie, bet nu tas, cik daudz varam piedāvāt atšķirsies katrā gadījumā (to es te piemetinu, jo, kad ieliku ss.lv sludinājumu mums atsaucās dilles, kas uzskatīja, ka, ja jau varam 150, tad arī par dzīvokli kaut kur ellē ratā Vecmīlgrāvī ar tepiķi pie sienas varēsim tik daudz maksāt).

Esam draudzīgi, kaimiņiem pāri nedaram, mūziku skaļi nespēlējam, ciemiņi katru otro dienu arī pie mums nenāk.

Piedāvājumus ar bildēm lūdzu uz evaliep[at]gmail[punkts]com


UPD: Cepeškrāsns is a MUST.
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]zii
Date:May 21st, 2010 - 09:16 am
(Link)
Bijusī kaimiņiene meklēja īrniekus slokas ielas / Vanšu tilta tuvumā. Vieta ideāla, dzīvoklis uzfrišināms. Nosūtīju, lai ar tevi sazinās.