Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 18., 2017


[info]nistagms15:44
nē, bet tas nemaina tavu milzīgo loģikas kļūdu. tavā postā ir links uz to ierakstu kopā ar diskusiju, kurā arī ir tā bilde. ja tu to nebūtu iebāzis acīs, šķietami, visai cibai veidā, par kādu es pat laikam biju aizmirsis, es to nebūtu redzējis, jo
1) nelasu gnidrologu
2) pat ja ieietu viņa žurnālā, kas ir maza iespēja, manas iespējas redzēt šo bildi būtu vēl mazākas, jo viņš to ir ielicis kāda posta komentāros. uz to, atkārtošos, visai cibai norādi tu.

tādējādi pretēji tavai vēlmei, lai šīs bildes, kuras neviens šeit tāpat neskatītos (un cietušo tuvinieki tik tiešām, ticamākais, nelasa kaut kādu marginālu Latvijas portālu Sviesta Ciba, vēl mazāka iespēja, ka viņi lasa gnidrologu, vēl mazāka iespēja, ka viņi lasa gnidrologa postu komentārus), tiktu izdzēstas, jo to apskatīšana nodara kaitējumu cietušo tuviniekiem, tu tās reāli izbazūnē pa VISU CIBU. tieši TU tās pārvieto no lietotāja, kuru lasa 49 cilvēki, uz cibas ziņām, kurām, cik saprotu, ir automātiski piesaistīta visa ciba. ja par to ir atbildīgs lietotājs deniss, tad tev arī vajadzēja viņam privāti uzrakstīt, lai viņš izdzēš šīs fotogrāfijas. vai tu joprojām neredzi šajā loģikas kļūdu?

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba