Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - К нам сегодня приходил....

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 10., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
deniss
17:16 - К нам сегодня приходил....

(69 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:10. Janvāris 2009 - 18:33
(Link)
Kāpēc - kāds? Pietiekami daudz tādu var būt, kas ar kaut kur lasīto padalās. Šeit, cik esmu manījis, daudz ierakstu ir zem atslēdziņām, tā ka lietotāju vulgaris bariņš visam tāpat netiek klāt.
From:[info]twilight_sleep
Date:10. Janvāris 2009 - 19:52
(Link)
Nu, pirms dažiem gadiem pietika ar 43 minūtēm no friends-only puksta līdz uzaicinājumam direktora kabinetā parakstīt atlūgumu.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:10. Janvāris 2009 - 20:20
(Link)
Gadījumi mēdz būt dažādi, un arī "friends" mēdz būt dažādi. Ja te aizdomas uz to, ka policija (Drošības policija, KNAB, SAB vai vēl kāda struktūra) lasa visu cauri optom, tad manuprāt tas pilnīgākais fufelis, tāds pats kā visu sarunu noklausīšanās un tamlīdzīgi. Ir 1000000001 dažāds forums, kas pamatā pilns ar visādu drazu, un neviens nav spējīgs sekot visam. Bet šai monētai ir arī otra puse...
[User Picture]
From:[info]cannibalsmith
Date:10. Janvāris 2009 - 20:38
(Link)
Protams ka ir spējīgs. Jebkurš, kam ir dators, interneta savienojums un labas programmēšanas prasmes, var izveidot savu blogsfēras izsekošanas sistēmu.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:10. Janvāris 2009 - 20:51
(Link)
Jā, jā, viņš var vākt kopā visas interneta datu paketes, lipināt tās kopā un cerēt, ka viņam tās izdosies savākt visas nepieciešamās un tās pareizi salikt, un ar filtriem atfiltrēt un saglabāt vajadzīgo, un nevajadzīgo izmest un ka izmestais nevajadzīgais vairs nekad neievajadzēsies ;-)
Tas, ko iespējams uz papīra uzzīmēt blokshēmas līmenī, ne vienmēr ir realizējams dabā dažādu ierobežojumu dēļ - nauda un cilvēkresursi pirmie nāk prātā.
Kauč kur lasīju, ka NSA (amerikāņu spiegošanas superaģentūra), kurai naudas ir miljardu miljardiem, ir izanalizējusi knapi dažus procentus no savāktās informācijas. Un turpina vākt arvien vairāk. Un ja viņiem ir šāda rakstura problēma, es neticu, ka mūsu bāleliņi būs bijuši spējīgāki par bagātajiem amerikāņiem ;)
[User Picture]
From:[info]cannibalsmith
Date:10. Janvāris 2009 - 22:05
(Link)
Latvijas Internets ir niecīgs.
From:[info]petrovichs
Date:10. Janvāris 2009 - 22:29
(Link)
Viss ir relatīvs :)

> Go to Top
Sviesta Ciba