Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Подарки 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 24., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
deniss
02:10 - Подарки 2008

(45 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]doomed
Date:25. Decembris 2007 - 21:52
(Link)
gribi saņemt haļavnās privilēģijas, mācies valodu.
un vispār kapitālisms mūsuvalstī ir - nepatīk, brīvs.
From:[info]nephrite_
Date:25. Decembris 2007 - 22:16
(Link)
...teica latvju kājslauķītis.
[User Picture]
From:[info]doomed
Date:26. Decembris 2007 - 11:13
(Link)
ir tik viegli mētāties ar apvainojumiem, vai ne?

tu jau droši vien esi no šitiem, augstās raudzes latviešu cietējiem? man pienākās, man vajag!
From:[info]anonims
Date:25. Decembris 2007 - 23:43
(Link)
"haļavnās privilēģijas" - kā to saprast? vai tad tiek lūgts kaut kas pārdabisks? inbox.lv primārā komunikācijas valoda arī ir latviešu, šis kā nu jau inbox bīdīts projekts arī varētu iet tajās pašās sliedēs. protams, ja negribam diskriminēt krieviski lasošos/rakstošos var kopienas ziņas laist bilinguāli vai par vairākās valodās. man, un domāju nevienam citam, pret to nebūs nekādu pretenziju.

kāpēc? ne jau tāpēc, ka man tā gribās, bet tāpēc, ka šie nav parsonīgie [info]deniss bloga ieraksti, bet gan klab.lv officiālās ziņas. viņiem pašiem vajadzētu būt ieinteresētiem, lai vēstījums nonāk līdz lietotājam (tāda jau ir tā ideja, vai ne?).
[User Picture]
From:[info]doomed
Date:26. Decembris 2007 - 11:25
(Link)
es pieņemu, ka tu esi pamanījis/pamanījusi, ka pagaidām inbokss nav ielikuši reklāmas? tātad pagaidām pasākums viņiem iet zaudējumos. tā vai citādi šim zaudējumus nesošajam pasākumam pat ir piesaistīts developeris - deniss. krievvalodīgais, kurš, pēc visa spriežot ne īpaši labi saprot latviešu valodu.

un tagad padomā, vai tiešām tev liekas, ka ir pareizi bašot denisu vai inboxu par to, ka ieraksti ir krieviski? nu... protams, var jau ielikt milzīgu monstrizmēra baneri lietotāja "anonims" cibā un cerēt, ka par to atpelnīsies tulks.

kas atiecas uz "haļavnās", tas ir vienkārši. tiek izdalītas apmaksāto lietotāju privilēģijas bez maksas. viss, kas tev jāizdara - jāspēj izlasīt teksts krieviski un jāaizsūta mails.
From:[info]anonims
Date:26. Decembris 2007 - 20:06
(Link)
žēl, ka priekšnieks nav kāds iezemietis no perū džungļu cilts, kurš runā tikai sev un pārējiem 5 cilts atlikušajiem locekļiem saprotamajā valodā. tas nav resursu trūkums, bet gan attieksme.

domāju, ka daudziem nebūtu jāizmanto šādu iespēju (pieteikties uz bezmaksas "maksas priekšocībām"), ja vien to varētu izdarīt savādāk.


[User Picture]
From:[info]doomed
Date:26. Decembris 2007 - 23:24
(Link)
žēl, kāpēc? man, piemēram priekšrocību tikpat pietiek :D
From:[info]anonims
Date:26. Decembris 2007 - 23:32
(Link)
tāpēc, ka tad tu varētu kopā ar pārējiem zīlēt kas ir domāts šajos viedajos visrssaiša paziņojumos :) nebūtu forši, tici man. arī par spīti tam, ka servis ta bez maksas un tādā garā.

> Go to Top
Sviesta Ciba