sapņojam


4. Septembris 2008

Durklis @ 09:18

[info]likvidet:

Interesanti, ar ko tas saistīts, agrāk līdzīgi daudz reizes bijis, un arī šonakt - briesmīga sāpe, nu, viens tēls neatlaidīgi ar pirkstu bakstīja manā kreisajā sānā un tas ir tāds diskomforts un sāp nenormāli. Atceros, ka senāk mani piemeklēja sapņi, kur es cīnos ringā un pretinieks vienmēr pamanās ar dunci iedurt, parasti mugurā, sajūtas tādas pašas, tikai vēl spēcīgākas. Nu lūk, no tās pirksta bakstīšanas es nakts vidū aiz sāpēm pamodos un domāju, ka šī jau nav pirmā reize, kad tajā pašā sānā dur, tad protams gribas pieņemt domu, ka man tiek uz kaut ko norādīts. Varu iedomāties, uz ko norāda sāpes mugurā, bet sānā, nav ideju.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]alefs
Date: 4. Septembris 2008 - 11:42
(Link)
kad pamostas, sāpes pāriet?
From:[info]likvidet
Date: 4. Septembris 2008 - 12:32
(Link)
pāriet, protams, varbūt kaut kādu mirkli vēl tas sastingums, bet tas tā. bet, ja arī pieņem, ka tam ir kaut kāda nozīme, tad diez vai tas ir saistīts ar reālām fiziskām sāpēm vai kaitēm.
[User Picture Icon]
From:[info]alefs
Date: 4. Septembris 2008 - 13:13
(Link)
es tā arī biju domājis -- par sāpēm, kas ir iesapņotas, taču pēc sapņa aiziešanas no apziņas nepazūd un turpina sāpēt. tā laikam būtu pavisam traki.
From:[info]likvidet
Date: 4. Septembris 2008 - 13:39
(Link)
toreiz ar tiem dunčiem un muguru vēl dažas sekundes pēc pamošanās bija sajūta, ka iedurts, jau tas bija pietiekams pārdzīvojums.
sakarā ar to, ka astrālā pasaule ir smalkāka par fizisko, man ir doma, ka tajā vietā, kur tu sapnī izjūti sāpes, ir sakrājušās kaut kādas problēmas vai kas tmldz, piemēram, ir pieņēmums, ka mugurā mēdz uzkrāties svešas enerģijas, un vai nevarētu būt līdzīgi ar citām ķermeņa daļām.